Selamlar. Elimde Corsair'ın SPEC-01 modelli kasası var. Kendi sitelerinden baktığıma göre 150 mm soğutucu desteği var. Benim almak istediğim soğutucu ise Snowman T6 Ultra. Bu soğutucu ise 155 mm boyunda. Sizce ne yapmalıyım? Bu soğutucunun kırmızı olması ve özellikle performansı çok hoşuma gitti. Ekran kartım ve kasanın önündeki fan da kırmızı RGB'li. Uzun lafın kısası ben bu soğutucuyu alsam sizce sığmama durumu olur mu? Yoksa ufak bir fark, bir şey olmaz mı diyorsunuz? Bu arada kapak açık da kullanabilirim ama eve misafir gelir, ben yokken bir şey olur diye yapmak istemedim. Toz meselesini zaten söylemiyorum bile.
Bazıları da RAM ve anakartta sorun yaşamışlar. Sizce sorun yaşar mıyım, bir bakabilir misiniz? Anakartım Gigabyte B450M S2H. RAM'im ise Patriot Viper Elite 2 Dual. 2 slotum da dolu. Yorumlarını bekliyorum, şimdiden çok sağ olun.
Bazıları da RAM ve anakartta sorun yaşamışlar. Sizce sorun yaşar mıyım, bir bakabilir misiniz? Anakartım Gigabyte B450M S2H. RAM'im ise Patriot Viper Elite 2 Dual. 2 slotum da dolu. Yorumlarını bekliyorum. Şimdiden çok sağ olun.
Aynen, bunu da gördüm yazılarda. Buradaki çocuğun RAM'leri öyle bir altta kalıyor ki görükmüyor bile. Bu arada içinden çıkan termal macun sence yeterli olur mu? Malum, R5 3600 ısınan bir işlemci.