Benimde 165mm sığdı mı sizinkine ve verim aldınız mı ?R5 3600 işlemcim için Snowman kule soğutucu alacağım Gamepower darkside kasam var. Sığar mı acaba?
Benim de 165mm sığdı mı sizinkine ve verim aldınız mı?
Buraya sığar mı yani ?Hocam güzel sığdı 80 dereceye çıkan işlemcim en fazla 62'ye cıkıyor.
Buraya sığar mı yani?
Senin kasanın önü de açıkmış mesh. Benim kasanın önü kapalı işe yarar mı acaba işlemci ısım 80'lere dayanıyor oyun oynayınca. Daha 3 günlük sistem.
Buraya sığar mı yani?
Senin kasanın önü de açıkmış mesh. Benim kasanın önü kapalı işe yarar mı acaba işlemci ısım 80'lere dayanıyor oyun oynayınca. Daha 3 günlük sistem.
Anakartım: EX-H410MAlanınız biraz darmış. İsterseniz ölcülerini alın bir bakın RAM'lere denk gelebilir.
Anakartın ve kasa modelin nedir?
Ram-Egzoz fan arası 10-11 cm ekran kartı anakart sonu 13-14 cm.(Yaklaşık).Alanınız biraz darmış. İsterseniz ölcülerini alın bir bakın RAM'lere denk gelebilir.
Anakartın ve kasa modelin nedir?
Anakartım: EX-H410M.
Kasam: Xigmatek sırocon III.
Çok teşekkür ederim ilginiz için cevap bekliyorum.
Kesin bir sıcaklık düşüşü yaşar mıyım? İşlemci sıcaklığım 80’lerde. Üç gündür araştırmaktan kafaya takmaktan yatamıyorum, doğru düzgün uyku uyuyamıyorum.Boyut olarak sığıyor ama RAM'ler biraz yakın duruyor. Çarparsa RAM çarpabilir onun haricinde sığar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.