F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Kuzenim Ryzen 5 5600X işlemcisini stok fan ile kullanıyor. Sıcaklık derecesi ise 70-80 derece arasında. Snowman T6 Ultra alsak sorunu çözer mi? Yoska başka bir işlemci fanı mı almalıyız?
Arkadaşlar merhaba. Kuzenim Ryzen 5 5600X işlemcisini stok fan ile kullanıyor. Sıcaklık derecesi ise 70-80 derece arasında. Snowman T6 Ultra alsak sorunu çözer mi? Yoska başka bir işlemci fanı mı almalıyız?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Nisan 2022 #2 Yeterli. Bütçe ve kasa nedir? Artı 0 Eksi
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #3 erme dedi: Yeterli. Bütçe ve kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa Thermaltake Versa T25Bütçe ise 300-450 TL Artı 0 Eksi
erme dedi: Yeterli. Bütçe ve kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa Thermaltake Versa T25Bütçe ise 300-450 TL
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Nisan 2022 #4 T6 Ultra bu kasaya sığmaz. 15 cm destek var kasada. Bunları öneririm: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Artı -1 Eksi
T6 Ultra bu kasaya sığmaz. 15 cm destek var kasada. Bunları öneririm: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #5 erme dedi: T6 Ultra bu kasaya sığmaz. 15 cm destek var kasada. Bunları öneririm: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam Snowman X6 am4 işlemci destekliyor mu? Artı 0 Eksi
erme dedi: T6 Ultra bu kasaya sığmaz. 15 cm destek var kasada. Bunları öneririm: Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD3.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam Snowman X6 am4 işlemci destekliyor mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Nisan 2022 #6 furkansama dedi: Hocam Snowman X6 AM4 işlemci destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor. Artı 0 Eksi
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #7 erme dedi: Destekliyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıda baktım ürün açıklamasına fakat destekleyen işlemciler arasında bulamadım. Artı 0 Eksi
erme dedi: Destekliyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıda baktım ürün açıklamasına fakat destekleyen işlemciler arasında bulamadım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Nisan 2022 #8 furkansama dedi: Satıcıda baktım ürün açıklamasına fakat destekleyen işlemciler arasında bulamadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ama destekliyor. Artı 0 Eksi
furkansama dedi: Satıcıda baktım ürün açıklamasına fakat destekleyen işlemciler arasında bulamadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ama destekliyor.