Snowman T6 Ultra sistem ile uyumlu mu?

teamli

Kilopat
Daha fazla  

ASUS Prime B550M-K AMD AM4 anakartım var.​

Ryzen 5 5600X işlemcinin kendi fanını değiştirip kule tipi bir soğutucu takmak istiyorum.
Soğutucu Linki Snowman T6 Ultra.
Soğutucu bu ama 4 RAM slotuda dolu bir sıkıntı olur mu soğutucu sorunsuz takılabilir mi?

Fan hızını voltaja göre yaparsanız sürekli son hızda çalışma performansı göstermiyor, ses rahatsız etmiyor.

Montaj kısmı evet gerçekten zorlayıcı.

Ayrıca RAM'lere denk gelme olasılığı da var.

Montajını bilgisayarcı arkadaş yapacakta şimdi alıcam ramlerden olur mu olmaz mı onun sıkıntısı var bende

Bu arada T6 ultranın fanları yanıltmasın SE 214 XT'nin tek fanı Snowman'in iki fanından daha performanslı olur.

ID cooling in malzeme kalitesi ve termal macunu daha iyi ARGB'si var kontrol edilebilmesi bir artı her türlü ID cooling daha iyi.

Eminmsin aga yorumlar çok ve daha iyi gibi ama hem fiyatları aynı değil mi?

Eminim tek fan ile t6'nın iki fanlı haline eş. İleride bir fan daha takıp çok daha iyi bir şekilde soğuması sağlayabilirsin.

Ki t6'nın fanları güzel baş ağrıtıyor ayrıyeten de blok kısmı ID coolinde daha sık ve sert snowmaninki anında yamulacakmış gibi.

SE 214 XT konuda bulunan 224 XT modelinin kırpılmış hali olduğu düşünüldüğünde çok daha iyi bir model olduğu gözüküyor.

T6 kullandım 6 7ay ve geceleri kafa ağrıtıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…