Snowman T6 Ultra vs Snowman X6

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
RAM
Crucial 8GB Ballistix Sport LT GRAY DDR4 2666Mhz CL16
Ekran kartı
ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeo
Anakart
ASUS PRIME A320M-E A320 AM4 AMD Ryzen
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.5GHz 4MB

İkisinin de fiyatları birbirine yakın fakat T6 Ultra da büyük fırsat ürünü yazdığı için ve diğer sitelerde biraz daha pahalı olduğu için seçemedim.

X6 T6 ya göre daha büyük duruyor ama özelliklerini pek bilmiyorum.

Bir de büyük soğutucular oldukları için RAM'e dokunma olasılıkları var diye korkuyorum acaba değer mi?

Son olarak benim anakartım da acaba OC yapılır mı? Bunu merak ediyorum. Şimdide sağ olun.

İkisinin soğutma performansı aynı. Ben olsam T6 Ultra değil de düz T6 alırım. Fanları daha iyi.

X6 her sisteme kusursuz olmuyor, RAM yüksekliği ve geniş kasa iç hacmi istiyor. T6 daha kasa ve RAM dostu. Yapısı gereği RAM'lere temas etmiyor.

Ve X6'da 3 tane 9cm fan varken T6'da 2 tane 12cm. 2 tane 12cm, 3 tane 9cm'ye göre daha sessiz çalışır.

Kasanıza sığıyorsa T6 öneririm. Kasanız nedir?

İkisinin soğutma performansı aynı. Ben olsam T6 Ultra değil de düz T6 alırım. Fanları daha iyi.

X6 her sisteme kusursuz olmuyor, RAM yüksekliği ve geniş kasa iç hacmi istiyor. T6 daha kasa ve RAM dostu. Yapısı gereği RAM'lere temas etmiyor.

Ve X6'da 3 tane 9cm fan varken t6'da 2 tane 12cm. 2 tane 12cm, 3 tane 9Cm'ye göre daha sessiz çalışır.

Kasanıza sığıyorsa T6 öneririm. Kasanız nedir?

Rampage spectra 30 cm uzunluğunda içi, genişliği 15Cm'den uzun olduğunu biliyorum.

Rampage spectra 30 cm uzunluğunda içi, genişliği 15Cm'den uzun olduğunu biliyorum.
Eğer kasan bu ise T6 sığmıyor. Mecbur X6 alacaksın gibi duruyor.

Kasan maksimum 150mm destekliyor. T6 ise 155mm.
Yan kapağı örtemezsin.

Yan kapağı örtemezsin.

Mezura ile anakartın üstünden ölçtüğümde 17 santim genişliğinde çıkıyor ama adamların dediği doğrudur herhalde, bir de X6 ile T6 arasında çok bir fark var mı? OC yapmayı düşünüyorum en iyi soğutanı hangisi merak ediyorum diğer türlü bilgisayar kendi kendine kapanıyor.

Mezura ile anakartın üstünden ölçtüğümde 17 santim genişliğinde çıkıyor ama adamların dediği doğrudur herhalde, bir de X6 ile T6 arasında çok bir fark var mı? OC yapmayı düşünüyorum en iyi soğutanı hangisi merak ediyorum diğer türlü bilgisayar kendi kendine kapanıyor.
İkisi de 2200G için fazlasıyla yeterli ürünler hocam. Snowman X6'nın bir alt modeli olan Snowman X4 ile Ryzen 5 3600 kullanıyordum ve stres testlerinde 70 dereceyi geçmiyordu. Ki sizdeki X4'ten daha iyi ve ben 3600 ile test ettim. Sizin işlemciniz daha az güç tükettiğinden daha az ısınır.

Yani OC yapsam da bir şey olmaz, teşekkürler.

Bir de son olarak bilgisayar kasanın camı kapalı iken bu oyunu totally accurate Battle Simulator veya buna benzer bir oyunu oynadığım zaman ekran kararıyor kasanın fanları deli gibi dönmeye başlıyor bilgisayarı açma kapama tuşundan kapatmadan da ekran gelmiyor, nedeni nedir biliyor musunuz acaba?

Yan kapağı örtemezsin.

Hocam konuyu hortlatmış oluyorum özür dilerim ama bende B450M Pro-VDH Max anakarta R5 1600 AF takıp 4.1 GHz OC yapmayı düşünüyorum T6 takmak istiyorum ama Dark X-Force kasam 154mm işlemci soğutucu destekliyor :) acaba biraz zorlasam sığar mı kasaya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı