Çözüm Snowman T6 Yüksek Ses

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
BIOS umu bu şekilde görüntülüyorum. Bahsi geçen ayarı nereden seçeceğim? CPU fan bölümünde mod değiştirme bulunmuyor. CHA fan da bulunuyor ama oraya egzoz fan takılı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220623_004319.jpg
    218,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20220623_004309.jpg
    192,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20220623_004254.jpg
    215,3 KB · Görüntüleme: 117
Biosta diğer fanlarda dediğiniz seçenek çıkıyor ama sadece cpu fanında yok.

BIOS'tan fanın güç seçeneğini DC Mode'a alın, sessiz sessiz kullanın.
Benim attığım ekran görüntülerine baktınız mı? Mod değiştirme seçeneği bulumuyor. Bir bilginiz var mı?

Dostum selam bende bundan sipariş ettim bu hafta montaj yapıyor olacağım yorumlara baktığımda bu sorun devam ediyor herkese benim de anakart MSI B550M Pro VDH hangi menüden fan ayarını yapabilirim bu sorunla karşılaşırsam eğer yardımcı olabilir misin?

Hocam hemen 3 mesaj yukarıda resim attım. Anakartlarımız aynı marka. Oradan bakıp yapabilirsiniz.

Bu sorunla karşılaşabilirim değil, karşılaşacaksınız. Default olarak PWM Mode geliyor siz bunu görselde görüldüğü gibi DC Mode yapıyorsunuz. Başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok. Tabi isterseniz fan eğrisi de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…