Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 15 Aralık 2020 #1 Snowman'ın 5.3 W/mK 25 gram fiyatı 6, 99$ olan termal macunu sizce mantıklı mı? 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Snowman'ın 5.3 W/mK 25 gram fiyatı 6, 99$ olan termal macunu sizce mantıklı mı? 6.6US $ 49% OFF|Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres için AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu sıva|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com TL çevirince pek fark olmuyor.
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com TL çevirince pek fark olmuyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 15 Aralık 2020 #3 57TL gibi bir şey ve 25 gram alınır bence ama MX4'de alabilirsin; https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=B%C4%B0LG%C4%B0SAYARPAZARIM&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMItr3b6qbQ7QIV-0eRBR0gnQRmEAQYASABEgKY2PD_BwE
57TL gibi bir şey ve 25 gram alınır bence ama MX4'de alabilirsin; https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85?magaza=B%C4%B0LG%C4%B0SAYARPAZARIM&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMItr3b6qbQ7QIV-0eRBR0gnQRmEAQYASABEgKY2PD_BwE
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 15 Aralık 2020 #4 25 gramı ne yapacaksın? 10 dolara 14.3 W/mK olanını al veya ZF-12 8 gram al. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com MX-4'ten kat kat daha iyi bir macun. Sürprizbozan Aklına soktum değil mi? Hehe.
25 gramı ne yapacaksın? 10 dolara 14.3 W/mK olanını al veya ZF-12 8 gram al. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com MX-4'ten kat kat daha iyi bir macun. Sürprizbozan Aklına soktum değil mi? Hehe.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Aralık 2020 #5 Duvara sıva yapılır 25 gram termal macun ile, gerek yok tek bilgisayar için kullanacaksanız.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 15 Aralık 2020 #6 246941 dedi: 25 gramı ne yapacaksın? 10 dolara 14.3 W/mK olanını al veya ZF-12 8 gram al. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com MX-4'ten kat kat daha iyi bir macun. Sürprizbozan Aklına soktum değil mi? Hehe. Genişletmek için tıkla... Aynen aklıma soktunuz. Gönderdiğiniz macun hem MX-4'ten ucuz hem de daha performanslı gözüküyor ama markanın adını hiç duymadım. O yüzden bir kararsızlık yaşıyorum. Esperoja dedi: Duvara sıva yapılır 25 gram termal macun ile. Genişletmek için tıkla...
246941 dedi: 25 gramı ne yapacaksın? 10 dolara 14.3 W/mK olanını al veya ZF-12 8 gram al. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com MX-4'ten kat kat daha iyi bir macun. Sürprizbozan Aklına soktum değil mi? Hehe. Genişletmek için tıkla... Aynen aklıma soktunuz. Gönderdiğiniz macun hem MX-4'ten ucuz hem de daha performanslı gözüküyor ama markanın adını hiç duymadım. O yüzden bir kararsızlık yaşıyorum. Esperoja dedi: Duvara sıva yapılır 25 gram termal macun ile. Genişletmek için tıkla...
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Aralık 2020 #7 Biraz araştırın marka bağımlısı olmayın. Bazen daha uyguna daha iyi bir şey alınabiliyor.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 15 Aralık 2020 #8 166307 dedi: Biraz araştırın marka bağımlısı olmayın. Bazen daha uyguna daha iyi bir şey alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Marka bağımlılığım yok. Snowman'i daha önce duymuştum ama ZF adlı markayı hiç görmedim. Biraz araştırayım bakalım.
166307 dedi: Biraz araştırın marka bağımlısı olmayın. Bazen daha uyguna daha iyi bir şey alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Marka bağımlılığım yok. Snowman'i daha önce duymuştum ama ZF adlı markayı hiç görmedim. Biraz araştırayım bakalım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 15 Aralık 2020 #9 Pmw dedi: Marka bağımlılığım yok. Snowman'i daha önce duymuştum ama ZF adlı markayı hiç görmedim. Biraz araştırayım bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kesinlikle ZF almalısın. MX-4'ten daha iyi macun. Snowman'in de 14.3 olanını alabilirsin. 12.2AU $ 49% OFF|ZF EX/EVO 14.6W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fan soğutucu My30|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modeliyle karşılaştırıyorlar. Snowman tabii daha iyi ama ZF de gayet iyi.
Pmw dedi: Marka bağımlılığım yok. Snowman'i daha önce duymuştum ama ZF adlı markayı hiç görmedim. Biraz araştırayım bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kesinlikle ZF almalısın. MX-4'ten daha iyi macun. Snowman'in de 14.3 olanını alabilirsin. 12.2AU $ 49% OFF|ZF EX/EVO 14.6W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fan soğutucu My30|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modeliyle karşılaştırıyorlar. Snowman tabii daha iyi ama ZF de gayet iyi.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 15 Aralık 2020 #10 246941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kesinlikle ZF almalısın. MX-4'ten daha iyi macun. Snowman'in de 14.3 olanını alabilirsin. 12.2AU $ 49% OFF|ZF EX/EVO 14.6W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fan soğutucu My30|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modeliyle karşılaştırıyorlar. Snowman tabii daha iyi ama ZF de gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Snowman 10$ çok az fark için çok büyük bir fiyat ZF-12 iyiymiş yeni bir hesap açayım 2 dolarlık kuponu kullanarak daha ucuza alırım. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
246941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kesinlikle ZF almalısın. MX-4'ten daha iyi macun. Snowman'in de 14.3 olanını alabilirsin. 12.2AU $ 49% OFF|ZF EX/EVO 14.6W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fan soğutucu My30|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modeliyle karşılaştırıyorlar. Snowman tabii daha iyi ama ZF de gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Snowman 10$ çok az fark için çok büyük bir fiyat ZF-12 iyiymiş yeni bir hesap açayım 2 dolarlık kuponu kullanarak daha ucuza alırım. 6.68BGN 28% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com