4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #1 Kasayı tamamen ışıksız yaptım sadece işlemci fanı kaldı. Fan bu: https://www.hepsiburada.com/snowman-6-bakir-kanalli-3-fanli-rainbow-x6-cpu-fan-islemci-sogutucu-p-HBV0000116W6D?magaza=PeraBilgisayar LED'ler şerit LED gibi yani fanın içinde değil, oradan direkt söksem sıkıntı olur mu? Veya fanlar için kablo falan var mıdır? Onu mu sökmem gerekiyor?
Kasayı tamamen ışıksız yaptım sadece işlemci fanı kaldı. Fan bu: https://www.hepsiburada.com/snowman-6-bakir-kanalli-3-fanli-rainbow-x6-cpu-fan-islemci-sogutucu-p-HBV0000116W6D?magaza=PeraBilgisayar LED'ler şerit LED gibi yani fanın içinde değil, oradan direkt söksem sıkıntı olur mu? Veya fanlar için kablo falan var mıdır? Onu mu sökmem gerekiyor?
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 422470 dedi: direkt söksem sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Ben benzer bi fanınkini söktüm hiçbir sıkıntı olmadı. Dikkat et plastiği kırma.
422470 dedi: direkt söksem sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Ben benzer bi fanınkini söktüm hiçbir sıkıntı olmadı. Dikkat et plastiği kırma.
4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #3 BigDaddy74 dedi: Ben benzer bir fanınkini söktüm hiçbir sıkıntı olmadı. Dikkat et plastiği kırma. Genişletmek için tıkla... Kabloya falan bağlı değil mi? Direkt söküntünüz mü?
BigDaddy74 dedi: Ben benzer bir fanınkini söktüm hiçbir sıkıntı olmadı. Dikkat et plastiği kırma. Genişletmek için tıkla... Kabloya falan bağlı değil mi? Direkt söküntünüz mü?
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 422470 dedi: Kabloya falan bağlı değil mi? Direkt söküntünüz mü? Genişletmek için tıkla... Tek bi kablo var ya güç veren, ona bağlı. DC kontrolcü aldığımda yavaş moda alınca güç yetmediğinden ışıklar sönüyodu ayrı bi sistem yok içinde.
422470 dedi: Kabloya falan bağlı değil mi? Direkt söküntünüz mü? Genişletmek için tıkla... Tek bi kablo var ya güç veren, ona bağlı. DC kontrolcü aldığımda yavaş moda alınca güç yetmediğinden ışıklar sönüyodu ayrı bi sistem yok içinde.
4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #5 BigDaddy74 dedi: Tek bir kablo var ya güç veren, ona bağlı. DC kontrolcü aldığımda yavaş moda alınca güç yetmediğinden ışıklar sönüyordu ayrı bir sistem yok içinde. Genişletmek için tıkla... Güç veren kablodan sökünce sıkıntı yaratır mı? Fanın performansında falan? Veya elektrik ile alakalı PC'ye zarar verir mi?
BigDaddy74 dedi: Tek bir kablo var ya güç veren, ona bağlı. DC kontrolcü aldığımda yavaş moda alınca güç yetmediğinden ışıklar sönüyordu ayrı bir sistem yok içinde. Genişletmek için tıkla... Güç veren kablodan sökünce sıkıntı yaratır mı? Fanın performansında falan? Veya elektrik ile alakalı PC'ye zarar verir mi?
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 422470 dedi: Güç veren kablodan sökünce sıkıntı yaratır mı? Fanın performansında falan? Veya elektrik ile alakalı PC'ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor zaten 12V bi şey. Ampülleri sök gitsin.
422470 dedi: Güç veren kablodan sökünce sıkıntı yaratır mı? Fanın performansında falan? Veya elektrik ile alakalı PC'ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmuyor zaten 12V bi şey. Ampülleri sök gitsin.