Snowman X6 titriyor

Kasanın ayaklarına keçe yapıştır, her türlü sarsnıtı geçer.

Ufak titreşim olabilir. Çift fanlı bir soğutucu. Montaj olarak sağlam gözüküyor. Elbette daha iyi fan da takılabilir. Benim kullandığım Deepcool Gammaxx S40 tek fanlı. Doğal olarak titreşim çok az.

Bilyeli yer görülmez içini açmadıkça.
Eğer o yapıda değilse yoktur belkide.
Söküp tekrar monte edin.
Hmm, tamamdır teşekkürler.
Kasanın ayaklarına keçe yapıştır, her türlü sarsnıtı geçer.
Keçe nasıl bir şeydi?
Ufak titreşim olabilir. Çift fanlı bir soğutucu. Montaj olarak sağlam gözüküyor. Elbette daha iyi fan da takılabilir. Benim kullandığım Deepcool Gammaxx S40 tek fanlı. Doğal olarak titreşim çok az.
3 fanlı hocam. Anladım tamamdır bir çözüm bulacağım artık. Teşekkürler hepinize.

Hmm, tamamdır teşekkürler.

Keçe nasıl bir şeydi?

3 fanlı hocam. Anladım tamamdır bir çözüm bulacağım artık. Teşekkürler hepinize.
Ortada da mı fan var? Yaşlılık işte görmemişim.

Evet hocam, yok be yaşlılık falan demeyin. Biz sizi çok seviyoruz inanın, forumda gördüğüm her konuya yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. İyi ki varsınız.
Tamamdır hocam. Montaj sağlamsa sıkıntı olmaz.

Hocam aynı fanı kullaniyoruz öyle bir problemim yok. Ürün yeni aldıysanız değişim veya iade isteyibilirsiniz belki sorunludur. Eğer ürün sorunsuzsa anakart sağlam monte edilmemiş olabilir kasaya. Yada fan tam oturmamış olabilir. Fanı takarken kullandığınız işlemciye göre sabitleme levhasının ayarları vardı yanlış yapmış olabilirsiniz belki üzerinde küçük yazılarla hangi dişe takmanız gerektiği yazıyordu. Bi söküp kontrol edip tekrar takın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…