Snowman X6 vs Gametech Freezer HD3.0

https://www.hepsiburada.com/cooler-...moduler-kasa-mcx-b5s2-kwnn-03-pm-HB000007L7BU

Cooler Master MasterBox 5 MSI Edition bu kullandığım kasa şu an tüm fanlar dolu ama eski fanları sökerim sorun değil kasanın üstüne delik açmayı düşünüyorum daha önce yapanları gördüm bu işleride becerebiliyorum daha önce eski kasamada açmıştım delik internette gümrük ürünü 240mm asatek 570XL var 400TL fansız onu almayı düşünüyorum kendi 12cm fanlarımı takacağım o olur mu?
SE-224-XT + 1 tane XF-12025-SD-K alabilirsin. Kasana sığıyor ve T6 Ultra'dan çok daha iyi bir ürün.

SE-224-XT + 1 tane XF-12025-SD-k alabilirsin. Kasana sığıyor ve T6 Ultra'dan çok daha iyi bir ürün.

Hocam önerdiğiniz 400TL'ye sıvı soğutma var mı ve 400TL'lik sıvı soğutucu ile bu kule tipi soğutucu değerleri arasındaki fark var mı var ise ne kadar kaç derece?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı