SnowRunner - 4 year anniversary sürümü 70 TL

Bunda dlcler de dahil olduğu için dedim hocam.
Ben de 2 gün önce Xbox üzerinden almıştım, dün bu fiyata dlcler dahil geldiğini görünce Epic Games üzerinden de aldım. Eğer Epic Games oyunu geri almazsa xbox üzerinden iade isteyeceğim muhtemelen.

Bilerek almadım ben, oynamayacağım büyük ihtimal umarım alan arkadaşlarının oyunu geri alınmaz.

İfadeler: Rob
Hocam benim PC kaldırmıyor ama yine de aldım. 1855 TL ucuza almış oldum

En güzelini yapmışsınız, ben oyunlarımın çoğunu bilgisayarım kaldirmiyorken aldım kuponla zamanlarda 90 TL'ye RDR2 alındığı zaman Epic Games'ten. Şimdi arkadaşlarım oyunlar çok pahalı diyor zaten hepsi var bende iyi yapmışsınız. Yüksek ihtimal geride alınmaz çünkü 7000 liralık EU4 Ultimate DLC'sini 150 TL'ye almıştık sağ olsunlar on sipariş olmayınca çok göze batmıyor galiba.

İfadeler: Rob
Ne zamandır almak istememe rağmen fiyatı yüzünden vazgeçiyordum.Şimdi alayım dedim fiyatını düzeltmişler.Türko'nun yüzü gülür mü?

Ben dün ilk alanlardanım ancak anlamadığım bir şey var oyunun kaç DLC'si gelmiş oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…