C CUMA01 Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 PC'de SnowRunner kablolu gamepad ile oynanır mı? Ayrıca kablosuz olarak desteklenen oyunlarda kablolu gamepad ile oynamak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
PC'de SnowRunner kablolu gamepad ile oynanır mı? Ayrıca kablosuz olarak desteklenen oyunlarda kablolu gamepad ile oynamak mümkün mü?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 23 Aralık 2020 #2 CUMA01 dedi: PC'de SnowRunner kablolu gamepad ile oynanır mı? Ayrıca kablosuz olarak desteklenen oyunlarda kablolu gamepad ile oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kablolu gamepad ile oynanır ama gamepadiniz kaliteli birşey değil ise: Xbox 360 Controller Emulator yazılımını kullanmanız gerek. Artı 0 Eksi
CUMA01 dedi: PC'de SnowRunner kablolu gamepad ile oynanır mı? Ayrıca kablosuz olarak desteklenen oyunlarda kablolu gamepad ile oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kablolu gamepad ile oynanır ama gamepadiniz kaliteli birşey değil ise: Xbox 360 Controller Emulator yazılımını kullanmanız gerek.
tayfunbgdyci Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 mrb başkan snowrunner gamepad ıle nasıl oynayacağım bır turlu çözemedım oyunu elımde cyber an-2210joystick var yukarda bı lınk vermıssın ındırdım onu ama nasıl yapacağım hıc fıkrım yok yardımcı olursan mutlu olurum Artı 0 Eksi
mrb başkan snowrunner gamepad ıle nasıl oynayacağım bır turlu çözemedım oyunu elımde cyber an-2210joystick var yukarda bı lınk vermıssın ındırdım onu ama nasıl yapacağım hıc fıkrım yok yardımcı olursan mutlu olurum