Çözüldü SnowRunner mod browsera girmiyor ve internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Etygen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard : MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX
CPU : AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB
GPU : MSI NVIDIA GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6GB
RAM : XPG Spectrix D41 RGB 3000MHz 16GB (2x8GB)
SSD : SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD
HDD : WD WD10EZEX 1 TB PC Hard Drive - Blue
PSU: Thermaltake TR2 Series 550 W 80 Plus
Case : Corsair CC-9011138-WW Carbide Series SPEC-05

Epic Games üzerinden satın aldığım SnowRunner'da mod browsera tıkladığımda birinci resimdeki hatayı alıyorum. Sağ altta da no internet connection yazıyor fakat bilgisayarım internete bağlı. Neden bu hatayı alıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Oyunun teknik desteği ile görüştüm ve yeni güncelleme yayınladıklarını söylediler, F5 basıldığında hala internet bağlantısı yok diyor fakat düzelmiş gibi çünkü şu an çok oyunculuya bağlanabiliyorum.
Hata bende de var hatta co-op moduna da giremiyorum fikri olan var mı? Acillll yardımcı olursanız sevinirim.

Hatayı çözdün mü?
Hayır çözemedim internette bulduğum her türlü çözümü denedim.

Yaşadığım sorun:

Mod tarayıcısına bastığımda > Kimlik doğrulama penceresi görünmüyor ve resimde görünen hatayı alıyorum. Mod tarayıcısı boş ve bağlantı yok.
Oyunda sağ alt ekranda PROS görüntülenmiyor, oyunun sunucuya bağlanmasında sorun var.
Co-op moda girmeye çalıştığımda da aynı şekilde bağlantının olmadığını söyleyen bir hatayla karşılaşıyorum.
Kısacası oyun internete bağlı değil ve internetle ilişkisi olan hiç bir şeyi yapamıyorum.

İnternette görüp denediğim bazı çözümler ve sonuçları belki sizde işe yarar:

Çözüm 1

SnowRunner\base\Mods\.modio\ içindeki authentication.json. adlı dosyayı silmemi söyleyen çözümler var.
SnowRunner\base\Mods\.modio\ içinde hiçbir dosya yok. Kimlik authentication.json. dosyası yok.
Oyun yeniden başlatıldığında herhangi bir dosya oluşturmuyor.

Çözüm 2

"sistem yapılandırması" için arama yapın n Yönetici olarak çalıştırın
Hizmetler sekmesine gidin
"Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" kutusunu işaretleyin
Şimdi listeyi DURUM'a göre sıralayın
Çalışan birkaç tanesini zihninize not edin.
Şimdi Tümünü Devre Dışı Bırak'a tıklayın

Bu da işe yaramıyor.

Çözüm 3

TCP: 11700-11710
UDP: 48800-48810

Güvenlik duvarındaki bağlantı noktalarını açmak için lütfen aşağıdakileri yapın:

Windows`un arama bölümünde Gelişmiş Güvenlik ile Windows Defender Güvenlik Duvarı'nı arayın;
Gelen Kuralları'nı açın ve pencerenin sağ tarafındaki "Yeni Kural..." seçeneğine tıklayın;
SR1 kuralını oluşturun: Bağlantı noktası > TCP > Belirli yerel bağlantı noktaları 11700-11710 > Bağlantıya izin ver;
SR2 kuralını oluşturun: Port > UDP > Belirli yerel portlar 48800-48810 > Bağlantıya izin ver;
Giden Kurallarını açın ve önceki iki adımı portları açarak yapın.

Bu da işe yaramıyor.

Tutorial ı birçok kez tamamladım (Alaska kısmına kadar). Daha fazlasına da ulaştım. (DNAT/SNAT/MASQ). Oyun dosyalarını temizleme, geri alma, silme - bulut kayıtlarını geri yükleme, yeniden yükleme yardımcı olmuyor, oyun hiçbir şekilde çevrimiçi ortama geçmiyor.

Son düzenleme:
yazdıkların hepsi bende de aynı hiçbiri sonuç vermedi

Çözebilen var mı?

VPN kullanmayı veya başka bir internetle (mobil internet vb.) bağlanmayı denediniz mi? Ben de olmadı ama belki sizde olur. Bir de hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz. Sorun Superonline'dan dolayı kaynaklanıyor olabilir gibi geldi.

Hocam VPN kullanmayı da denedim, telefonun internetine bağlayıp başka bir ağla bağlanmayı da denedim işe yaramadı. İnternet sağlayıcım da Türk Telekom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…