El Topalo Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Hocalarım merhaba. Bundan birkaç hafta önce bilgisayarı sıfırlamıştım ve oyunun Save dosyalarını almıştım ancak şimdi oyunun yeni sürümünü yükledim ve Save'leri attığımda oyun görmüyor.
Hocalarım merhaba. Bundan birkaç hafta önce bilgisayarı sıfırlamıştım ve oyunun Save dosyalarını almıştım ancak şimdi oyunun yeni sürümünü yükledim ve Save'leri attığımda oyun görmüyor.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.735 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 1 Şubat 2022 #2 Belgeler > My Games klasörüne atman gerekiyor. Artı -1 Eksi
KS KS El Topalo Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 LazJedi dedi: Belgeler > my Games klasörüne atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Belgeler > my Games klasörüne atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.735 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 1 Şubat 2022 #4 El Topalo dedi: Yaptım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... My Games içindeki Snowrunner klasörünü komple yedeklediniz değil mi? Artı 0 Eksi
El Topalo dedi: Yaptım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... My Games içindeki Snowrunner klasörünü komple yedeklediniz değil mi?
KS KS El Topalo Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 LazJedi dedi: My Games içindeki SnowRunner klasörünü komple yedeklediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... SnowRunner klasöründeki Storage'yi komple yedekledim. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: My Games içindeki SnowRunner klasörünü komple yedeklediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... SnowRunner klasöründeki Storage'yi komple yedekledim.