A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 SnowRunner V17 surumune V29 Türkçe yama attim oyun calismiyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Haziran 2024 #2 V17 sürümde V29 uyumlu yamanın çalışmayacağını hiç düşünmediniz mi? Oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: V17 sürümde V29 uyumlu yamanın çalışmayacağını hiç düşünmediniz mi? Oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyunun surumunun en son oldugunu sanmisitim. Oyun crackli. Nasil yapacagim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: V17 sürümde V29 uyumlu yamanın çalışmayacağını hiç düşünmediniz mi? Oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyunun surumunun en son oldugunu sanmisitim. Oyun crackli. Nasil yapacagim?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Haziran 2024 #4 aqilazizov dedi: Oyunun surumunun en son oldugunu sanmisitim. Oyun crackli. Nasil yapacagim? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar kurun en garantisi o şekil olur Torrent'te. Silmeden save yedeklerinizi almayı unutmayın. Artı 0 Eksi
aqilazizov dedi: Oyunun surumunun en son oldugunu sanmisitim. Oyun crackli. Nasil yapacagim? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar kurun en garantisi o şekil olur Torrent'te. Silmeden save yedeklerinizi almayı unutmayın.
KS KS A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: Silip tekrar kurun en garantisi o şekil olur Torrent'te. Silmeden save yedeklerinizi almayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Hayir save im yok yeni yuklemisdim. İngilizcem var ama anlasilmayan sozler olur Türkçe yama kurdum o da nasip olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Silip tekrar kurun en garantisi o şekil olur Torrent'te. Silmeden save yedeklerinizi almayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Hayir save im yok yeni yuklemisdim. İngilizcem var ama anlasilmayan sozler olur Türkçe yama kurdum o da nasip olmadi.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Haziran 2024 #6 aqilazizov dedi: Sağ olun. Hayir save im yok yeni yuklemisdim. İngilizcem var ama anlasilmayan sozler olur Türkçe yama kurdum o da nasip olmadi. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var durumunuz varsa orijinalini oynamanızı öneririm. Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
aqilazizov dedi: Sağ olun. Hayir save im yok yeni yuklemisdim. İngilizcem var ama anlasilmayan sozler olur Türkçe yama kurdum o da nasip olmadi. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var durumunuz varsa orijinalini oynamanızı öneririm. Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.