piapkr Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Bu oyunu seviyorum ama Türkçe olmamasından dolayı görevleri anlayamıyorum ve oynayamıyorum. Türkçe yaması var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Bu oyunu seviyorum ama Türkçe olmamasından dolayı görevleri anlayamıyorum ve oynayamıyorum. Türkçe yaması var mı?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 7 Temmuz 2021 #2 piapkr dedi: Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) | DonanımHaber Forum Snow Runner Türkçe Yama Çalışması Arkadaşlar şu zamandan itibaren çeviri çalışmasına tamamen başlamış bulunmaktayım. Detaylı ve güzel bir konu açmak forum.donanimhaber.com
piapkr dedi: Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) | DonanımHaber Forum Snow Runner Türkçe Yama Çalışması Arkadaşlar şu zamandan itibaren çeviri çalışmasına tamamen başlamış bulunmaktayım. Detaylı ve güzel bir konu açmak forum.donanimhaber.com
piapkr Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 132923 dedi: SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) | DonanımHaber Forum Snow Runner Türkçe Yama Çalışması Arkadaşlar şu zamandan itibaren çeviri çalışmasına tamamen başlamış bulunmaktayım. Detaylı ve güzel bir konu açmak forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu akşam deneyeceğim çok teşekkürler.
132923 dedi: SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) | DonanımHaber Forum Snow Runner Türkçe Yama Çalışması Arkadaşlar şu zamandan itibaren çeviri çalışmasına tamamen başlamış bulunmaktayım. Detaylı ve güzel bir konu açmak forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu akşam deneyeceğim çok teşekkürler.