Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 SNR değeri çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusu ve kablolardan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
SNR değeri çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusu ve kablolardan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.210 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Gerçekten çok kötü normalde 10 14 arası olması lazım bende de Max rate 87binlerde ancak SNR marginim 10.2 kopma falan yok CAT6 23 AWG kablo çektirmen lazım.
Gerçekten çok kötü normalde 10 14 arası olması lazım bende de Max rate 87binlerde ancak SNR marginim 10.2 kopma falan yok CAT6 23 AWG kablo çektirmen lazım.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 SNR değerim çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusunu ve kabloları değiştirilmelerini istiyorum ama değiştirmiyorlar. Ne yapmalıyım?
SNR değerim çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusunu ve kabloları değiştirilmelerini istiyorum ama değiştirmiyorlar. Ne yapmalıyım?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 12 Kasım 2023 #4 Avengers dedi: SNR değerim çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusunu ve kabloları değiştirilmelerini istiyorum ama değiştirmiyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ankastrede kendi kablolarını biliyorsan yapabileceğin bir işlem.
Avengers dedi: SNR değerim çok düşük ve hatalar çok fazla ankastre kutusunu ve kabloları değiştirilmelerini istiyorum ama değiştirmiyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ankastrede kendi kablolarını biliyorsan yapabileceğin bir işlem.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 itwasgooday dedi: Ankastrede kendi kablolarını biliyorsan yapabileceğin bir işlem. Genişletmek için tıkla... Ne işlemi?
itwasgooday dedi: Ankastrede kendi kablolarını biliyorsan yapabileceğin bir işlem. Genişletmek için tıkla... Ne işlemi?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 13 Kasım 2023 #6 Avengers dedi: Ne işlemi? Genişletmek için tıkla... Ankastreden eve yeni kablo çekmek.