A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #1 Son zamanlarda 17 olan SNR değerim 9'a kadar düştü. DSL değerlerinde genel bir düşüş oldu. Bu sorunun sebebi nedir? Hızımı yükseltmedim.
Son zamanlarda 17 olan SNR değerim 9'a kadar düştü. DSL değerlerinde genel bir düşüş oldu. Bu sorunun sebebi nedir? Hızımı yükseltmedim.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2021 #2 Abdullah_Kadir dedi: Son zamanlarda 17 olan SNR değerim 9'a kadar düştü. DSL değerlerinde genel bir düşüş oldu. Bu sorunun sebebi nedir? Hızımı yükseltmedim. Genişletmek için tıkla... Bina içi kablolama oksitlenmiş olabilir. Kablolar eskimiş olabilir.
Abdullah_Kadir dedi: Son zamanlarda 17 olan SNR değerim 9'a kadar düştü. DSL değerlerinde genel bir düşüş oldu. Bu sorunun sebebi nedir? Hızımı yükseltmedim. Genişletmek için tıkla... Bina içi kablolama oksitlenmiş olabilir. Kablolar eskimiş olabilir.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #3 cagancandas dedi: Bina içi kablolama oksitlenmiş olabilir. Kablolar eskimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Oksitlenip oksitlenmediğini nasıl anlayabilirim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?
cagancandas dedi: Bina içi kablolama oksitlenmiş olabilir. Kablolar eskimiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Oksitlenip oksitlenmediğini nasıl anlayabilirim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2021 #4 Abdullah_Kadir dedi: Oksitlenip oksitlenmediğini nasıl anlayabilirim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Genişletmek için tıkla... İç tesisatı yenileyebilirsiniz. Ev kaç yıllık bir de?
Abdullah_Kadir dedi: Oksitlenip oksitlenmediğini nasıl anlayabilirim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Genişletmek için tıkla... İç tesisatı yenileyebilirsiniz. Ev kaç yıllık bir de?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #5 cagancandas dedi: İç tesisatı yenileyebilirsiniz. Ev kaç yıllık bir de? Genişletmek için tıkla... Ev 4-5 yıllık. İç tesisatı düşündüm ama ankastreden geçireceğim kabloyu eve geçirmek için bir delik bulamadım. İnterneti prizden alıyorum.
cagancandas dedi: İç tesisatı yenileyebilirsiniz. Ev kaç yıllık bir de? Genişletmek için tıkla... Ev 4-5 yıllık. İç tesisatı düşündüm ama ankastreden geçireceğim kabloyu eve geçirmek için bir delik bulamadım. İnterneti prizden alıyorum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2021 #6 Abdullah_Kadir dedi: Ev 4-5 yıllık. İç tesisatı düşündüm ama ankastreden geçireceğim kabloyu eve geçirmek için bir delik bulamadım. İnterneti prizden alıyorum. Genişletmek için tıkla... 4-5 yıllık evde sıkıntı olmaması gerek. İSS'nizi arayıp durumu onlara sorabilirsiniz.
Abdullah_Kadir dedi: Ev 4-5 yıllık. İç tesisatı düşündüm ama ankastreden geçireceğim kabloyu eve geçirmek için bir delik bulamadım. İnterneti prizden alıyorum. Genişletmek için tıkla... 4-5 yıllık evde sıkıntı olmaması gerek. İSS'nizi arayıp durumu onlara sorabilirsiniz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Ocak 2021 #7 cagancandas dedi: 4-5 yıllık evde sıkıntı olmaması gerek. İSS'nizi arayıp durumu onlara sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TT ekibi pek ilgilenmedi. Hız değerlerinizde bir sıkıntı yok diyorlar.
cagancandas dedi: 4-5 yıllık evde sıkıntı olmaması gerek. İSS'nizi arayıp durumu onlara sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TT ekibi pek ilgilenmedi. Hız değerlerinizde bir sıkıntı yok diyorlar.