SNR değeri kaç olmalı?

Mawa1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce Keenetic modem aldım ve SNR değerini otomatikten 8'e aldım. 1 gündür "8" değerinde kullanıyorum ve sonuçlarım ekteki gibi. Ping dalgalanmam biraz azaldı ama ideal değerimi bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Hocam 8dbm altında hatta kararsızlıklar olabilir. Minimum 7-8 diyebiliriz.

Merhaba,

İdeal değer 10dB civarıdır.

Eklediğim resimde, kırmızı alan içerisindeki sayılar çok fazla artmadığı, internette kopma ve kasma gibi bir durum olmadığı sürece bu şekilde kullanabilirsiniz problem yoktur.

Hocam 8dbm altında hatta kararsızlıklar olabilir. Minimum 7-8 diyebiliriz.
Otomatikte kullanmak mantıklı mıdır acaba? Benim için önemli olan oyunlarda pingin dalgalı olmaması. 8'te iyiydi fakat yarım saniyede olsa dalgalanmalar oluyodu. Bir de 10 deneyeyim.

Otomatikte kullanmak mantıklı mıdır acaba? Benim için önemli olan oyunlarda pingin dalgalı olmaması. 8'te iyiydi fakat yarım saniyede olsa dalgalanmalar oluyordu. Bir de 10 deneyeyim.

Otomatikte bırakıp bırakmamak size kalmış. Deneme yaparak orta bir ayar bulmaya çalışabilirsiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…