omerfbuyuk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2017 #11 Teşekkür ederim uygulayacağım efendim. Önerildiği üzere gittim modem aldım ve yeni değerlerim bunlardır. Dosya Ekleri aaaaa.JPG 16 KB · Görüntüleme: 534
Teşekkür ederim uygulayacağım efendim. Önerildiği üzere gittim modem aldım ve yeni değerlerim bunlardır.
fearlesshuman Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 731 Makaleler 4 Çözümler 5 30 Kasım 2017 #12 Değerler iyileşmiş. Kopma sorunları çözüldü mü?
omerfbuyuk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2017 #13 fearlesshuman dedi: Değerler iyileşmiş. Kopma sorunları çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... 4 saat deneyimleyebildim. Ama henüz kopma yaşamadım.
fearlesshuman dedi: Değerler iyileşmiş. Kopma sorunları çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... 4 saat deneyimleyebildim. Ama henüz kopma yaşamadım.
mehmetpektas12 Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2017 #14 omerfbuyuk dedi: Teşekkür ederim uygulayacağım efendim. Önerildiği üzere gittim modem aldım ve yeni değerlerim bunlardır. Genişletmek için tıkla... Şuan değerlerin normal muhtemelen bölgende VDSL'de var müşteri hizmetlerini arayarak sorgulayabilirisin. şuan 24-35Mbit'lik bir pakede geçebilir hattın VDSL'e alındıktan sonra hat değerlerine bakarak daha yüksek bir pakede de geçebilirsin.
omerfbuyuk dedi: Teşekkür ederim uygulayacağım efendim. Önerildiği üzere gittim modem aldım ve yeni değerlerim bunlardır. Genişletmek için tıkla... Şuan değerlerin normal muhtemelen bölgende VDSL'de var müşteri hizmetlerini arayarak sorgulayabilirisin. şuan 24-35Mbit'lik bir pakede geçebilir hattın VDSL'e alındıktan sonra hat değerlerine bakarak daha yüksek bir pakede de geçebilirsin.
omerfbuyuk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2017 #15 Değerlerim normale döndü. Bugün modem alışımın 3. günü ve ping sorunum devam ediyor. İnternet hızım çok yavaş. Oyun oynayamıyorum.
Değerlerim normale döndü. Bugün modem alışımın 3. günü ve ping sorunum devam ediyor. İnternet hızım çok yavaş. Oyun oynayamıyorum.