Hanok Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Merhaba Modem değerlerim nasıldır? Yorumlarsanız sevinirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Hanok dedi: Eki Görüntüle 2359427 Merhaba modem değerlerim nasıldır? Yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hat değerleriniz normal.
Hanok dedi: Eki Görüntüle 2359427 Merhaba modem değerlerim nasıldır? Yorumlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hat değerleriniz normal.
Hanok Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Hat değerleriniz normal. Genişletmek için tıkla... Normal olmasına rağmen oyunlarda 45 sabit ping veriyor çoğu zaman
Einstein dedi: Hat değerleriniz normal. Genişletmek için tıkla... Normal olmasına rağmen oyunlarda 45 sabit ping veriyor çoğu zaman
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 Hanok dedi: Normal olmasına rağmen oyunlarda 45 sabit ping veriyor çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Türk sunucularındamı bu değeri alıyorsunuz?
Hanok dedi: Normal olmasına rağmen oyunlarda 45 sabit ping veriyor çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Türk sunucularındamı bu değeri alıyorsunuz?
Hanok Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: Türk sunucularındamı bu değeri alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet TR sunucularında bu değerleri alıyorum maalesef
Einstein dedi: Türk sunucularındamı bu değeri alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet TR sunucularında bu değerleri alıyorum maalesef
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 Hanok dedi: Evet TR sunucularında bu değerleri alıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Sunucuya uzaksanız ondan olabilir.
Hanok dedi: Evet TR sunucularında bu değerleri alıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Sunucuya uzaksanız ondan olabilir.
Hanok Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #7 Sunucudan kastınız nedir? Modem yanımda kablolu kullanıyorum
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #8 Hanok dedi: Sunucudan kastınız nedir? Modem yanımda kablolu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız sunucuya uzaksanız ondan olabilir.
Hanok dedi: Sunucudan kastınız nedir? Modem yanımda kablolu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız sunucuya uzaksanız ondan olabilir.