Dün paket değişikliği için bir konu açmıştım. Şu an 32 Mbps kullanıyorum. 75'e geçiş yapmak istiyorum. Fakat dün bir arkadaş SNR margin değerin düşük geçme dedi. Ekte hat değerlerimi paylaştım. Bu değeri nasıl yükseltebilirim? Teşekkürler.
SNR yükselirse hız düşer. +1 DB SNR -3 Mbps denk geliyor yaklaşık. Yükseltmek için bu videodan yardım alabilirsin. Ancak hızın düşer. @300434'un da dediği gibi iç tesisatı yenileyebilirsin.
SNR yükselirse hız düşer. +1 DB SNR -3 Mbps denk geliyor yaklaşık. Yükseltmek için bu videodan yardım alabilirsin. Ancak hızın düşer. @300434'un da dediği gibi iç tesisatı yenileyebilirsin.
Peki 75 almak istiyorum ya max ratei 97'den +7 ile +5 arasında yapsam nasıl olur?
Edit: Duvardan gelen kablo ile modemin kablosu arasında bir ek var. Bundan kaynaklı olabilir mi? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Peki 75 almak istiyorum ya Max Rate'i 97'den +7 ile +5 arasında yapsam nasıl olur?
Edit: Duvardan gelen kablo ile modemin kablosu arasında bir ek var. Bundan kaynaklı olabilir mi? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bu değerler ile çok sık olmasa da aralıklarla 35Mbps'te bile kopma yaşanabilir. Netspeed'ten altyapınızın kaç mbps hız desteklediğini ve santrale olan mesafenizi sorgulatır mısınız? Elimizde net bir veri olabilir böylelikle.