SNR marjı nelere bağlıdır?

Krantan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar modem 5-6 yıllık 300Mbps destekleyen TTNET'in bir modemi, bina içi tesisatda CAT5e kablo. SNR değeri son günlerde düştü, hattım 70Mbps destekliyormuş ancak bu SNR beni endişelendiriyor. Hat zayıflaması gayet iyi santrale yakınım ancak SNR marjı neden böyledir? Modem ile alakası olabilir mi?

Dosya Ekleri

• snrr.png
    snrr.png
    7 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar modem 5-6 yıllık 300Mbps destekleyen TTNET'in bir modemi, bina içi tesisatda CAT5e kablo. SNR değeri son günlerde düştü, hattım 70Mbps destekliyormuş ancak bu SNR beni endişelendiriyor. Hat zayıflaması gayet iyi santrale yakınım ancak SNR marjı neden böyledir? Modem ile alakası olabilir mi?

Eve gelen Hattın 20 Mbps bile desteklemiyor ayrıca CAT5 kablo çok iyi kablo değil ev tesisatı sıkıntılı kesinlikle değişmesi lazım o zaman.

Eve gelen Hattın 20 Mbps bile desteklemiyor ayrıca CAT5 kablo çok iyi kablo değil ev tesisatı sıkıntılı kesinlikle değişmesi lazım o zaman.
Hocam, kablo ile alakası olduğunu düşünmüyorum 1 sene anca oldu. Modemle alakalı olabilir mi ? şuan 11.4'e düştü. Gönderme hızı SNR'si iyi ancak indirme neden böyle ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı