Merhaba arkadaşlar, internetimi bugün ADSL'den VDSL'e aktardım değerler görüldüğü gibi, tesisatı değiştirmeli miyim? Kablosuz ile 24-25 Mbps alıyorum henüz kablolu deneyemedim. Ona göre Ankastre ve iç tesisat değişikliği yaptıracağım.
Merhaba arkadaşlar, internetimi bugün ADSL'den VDSL'e aktardım değerler görüldüğü gibi, tesisatı değiştirmeli miyim? Kablosuz ile 24-25 Mbps alıyorum henüz kablolu deneyemedim. Ona göre ankastre ve iç tesisat değişikliği yaptıracağım.
35 Mbps VDSL alıyorum, 50 Mbps aldığımı biliyorum maksimum sadece nedir ne değildir onu öğrenmek istedim, değerleri tam olarak anlamıyorum çünkü özellikle SNR ve CRC
Merhaba arkadaşlar, internetimi bugün ADSL'den VDSL'e aktardım değerler görüldüğü gibi, tesisatı değiştirmeli miyim? Kablosuz ile 24-25 Mbps alıyorum henüz kablolu deneyemedim. Ona göre ankastre ve iç tesisat değişikliği yaptıracağım.
35 Mbps VDSL alıyorum, 50 Mbps aldığımı biliyorum maksimum sadece nedir ne değildir onu öğrenmek istedim, değerleri tam olarak anlamıyorum çünkü özellikle SNR ve CRC.
Henüz deneme imkanım olmadı, sorunun kaynağı binam ile alakalı yüksek ihtimalle kablolaması berbat çünkü cat6 kablo ve ankastre değişimi durumu düzeltebilir mi ?
Henüz deneme imkanım olmadı, sorunun kaynağı binam ile alakalı yüksek ihtimalle kablolaması berbat çünkü CAT6 kablo ve ankastre değişimi durumu düzeltebilir mi?