Sociv Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 11 22 Ekim 2021 #11 Ozan J dedi: Bende TT'nin verdiği eski modemi kullanıyorum. Millenicom'un verdiği TP-Link modemi deneyeceğim haftaya bakalım neler olacak. Peki oyun oynuyorsan pinglerde değişme vs oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamadığım için bilmiyorum maalesef zaten henüz bağlanmadı NetSpeed.
Ozan J dedi: Bende TT'nin verdiği eski modemi kullanıyorum. Millenicom'un verdiği TP-Link modemi deneyeceğim haftaya bakalım neler olacak. Peki oyun oynuyorsan pinglerde değişme vs oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamadığım için bilmiyorum maalesef zaten henüz bağlanmadı NetSpeed.
Ozan J Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #12 Sociv dedi: Eki Görüntüle 1195208 Oyun oynamadığım için bilmiyorum maalesef zaten henüz bağlanmadı NetSpeed. Genişletmek için tıkla... Bidahaki ay geçicem bakalım bizde ne olacak.
Sociv dedi: Eki Görüntüle 1195208 Oyun oynamadığım için bilmiyorum maalesef zaten henüz bağlanmadı NetSpeed. Genişletmek için tıkla... Bidahaki ay geçicem bakalım bizde ne olacak.
Sociv Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 11 26 Ekim 2021 #13 Ozan J dedi: Bidahaki ay geçeceğim bakalım bizde ne olacak. Genişletmek için tıkla... Pazar günü geçtim 60 Mbps alıyorum.
Ozan J dedi: Bidahaki ay geçeceğim bakalım bizde ne olacak. Genişletmek için tıkla... Pazar günü geçtim 60 Mbps alıyorum.
Ozan J Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #14 Sociv dedi: Pazar günü geçtim 60 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazar gününden beri kesinti veya başka bir sorun yaşadınızmı?
Sociv dedi: Pazar günü geçtim 60 Mbps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazar gününden beri kesinti veya başka bir sorun yaşadınızmı?