Nemden zarar gelmez. Olmadı devre temizleyici sprey kullanırsın anakart oksitlenirse. Ayrıca toz filtresi de nemi engeller biraz. Fana da yapışanlar olur. Birazı da genel dağılsa. Eh. 3 ayda ölmez.
Nemden zarar gelmez. Olmadı devre temizleyici sprey kullanırsın anakart oksitlenirse. Ayrıca toz filtresi de nemi engeller biraz. Fana da yapışanlar olur. Birazı da genel dağılsa. Eh. 3 ayda ölmez.
Hocam içim rahat değil tam anlamıyla sorunsuz geçirmek istiyorum halen içimde bir şeyler var. Sorun çıkacak gibi korumak istiyorum hiç oksitlenme vb. olsun istemiyorum
Hocam içim rahat değil tam anlamıyla sorunsuz geçirmek istiyorum halen içimde bir şeyler var. Sorun çıkacak gibi korumak istiyorum hiç oksitlenme vb. olsun istemiyorum
Odalar arası ısı farkından dolayı illaki nem oluşur ama onun bilgisayara zarar vereceğini sanmıyorum. Rutubet sağlık için daha sıkıntı evi havalandırırsınız zaten arada birşey olmaz.
Hocam sobayı kurunca benim için kestane yer misin bir tane
Evin bacasi yanmadan once biz de sobadaydik cok guzel ortami oluyordu. Umarim kisin koye falan giderim de sobanin tadini cikaririm.