K Kaptan Darry Picopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 93 31 Aralık 2023 #1 Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Aralık 2023 #2 Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Güzel kafa.
Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Güzel kafa.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 31 Aralık 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekil olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekil olur.
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 İyi şeyler olmaz.
K Kaptan Darry Picopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 93 31 Aralık 2023 #5 Merak ettim çok. Yarın deniyeceğim.
neyyubi Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 31 Aralık 2023 #6 ChatGPT'ye göre 9mm mermiyi sobanın içine atarsak barut yanar ve patlar. Bu durumda da sobanın içindeki gazlar ve oksijenin yanı sıra diğer malzemelerin etkileşimiyle patlama meydana gelebilirMİŞ.
ChatGPT'ye göre 9mm mermiyi sobanın içine atarsak barut yanar ve patlar. Bu durumda da sobanın içindeki gazlar ve oksijenin yanı sıra diğer malzemelerin etkileşimiyle patlama meydana gelebilirMİŞ.
Mert481 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 Kaptan Darry dedi: Merak ettim çok. Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ciddi bir şey olmaz bir video izledim ama bence denemeyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kuru sıkımı gerçek mi bilmiyorum.
Kaptan Darry dedi: Merak ettim çok. Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ciddi bir şey olmaz bir video izledim ama bence denemeyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kuru sıkımı gerçek mi bilmiyorum.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 31 Aralık 2023 #8 Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Ölürsün.
Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Ölürsün.
PALA BİLAL Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen böyle bir şey yaşanır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen böyle bir şey yaşanır.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 31 Aralık 2023 #10 Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyip bizi aydınlat dostum.
Kaptan Darry dedi: Sobanın içine 9mm kuru sıkı olmayan mermi atsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyip bizi aydınlat dostum.