Steam "Social Club account is not entitled to RDR 2" hatası

Hakanas

Kilopat
Daha fazla  
"Your Social Club account is not entitled to Red Dead Redemption 2" Bu durumu düzeltmenin bir yolu varsa bekliyorum arkadaşlar. Herkes şu oyunu Steam'den gayet güzel sorunsuz oynarken bizde neden böyle oldu anlamak istiyorum. Eğer bir çözüm yolu varsa oyunu ikinci kez 120GB indirmeye başlarım. Rockstar Games Launcher içinde Steam hesabım bağlı gözüküyor, Launcher'da yine RDR2 oyunum var ekli gözüküyor Play/Oyna var ama oyuna girişte üsteki mesaj çıkıyor beni geri atıyor.

Social Club Launcher'ını sistemden kaldırdım yeniden kurdum giriş yapmadım fakat Steam altında oyuna giriş anında beni Launcher'a Auto giriş yapmış gösterip oyunu açmaya çalışıyor başlatıyor (orada hata mesajı geliyor), yani başka Rockstar Games Launcher üyeliği isim-şifre alayım Steam hesabını tekrar kayıt edeyim falan hiç deneyemiyorum bile.

Herkes gayet güzel sorunsuz oynamıyor dostum, ben de yaşadığın aynı sorunu yaşıyorum. ☺️ Üstelik oyun hesabımda 3 yıldır var, buna rağmen aynı sorun ara sıra devam etmekte. Benim bulduğum kendi çözüm yöntemim oyunu yeniden başlatmak, eğer yine de düzelmezse bu sefer Rockstar Launcher'ı başlattıktan sonra oyunu başlatmak.

Herkes gayet güzel sorunsuz oynamıyor dostum, ben de yaşadığın aynı sorunu yaşıyorum. ☺️ Üstelik oyun hesabımda 3 yıldır var, buna rağmen aynı sorun ara sıra devam etmekte. Benim bulduğum kendi çözüm yöntemim oyunu yeniden başlatmak, eğer yine de düzelmezse bu sefer Rockstar Launcher'ı başlattıktan sonra oyunu başlatmak.
Gerçekten bayağı sinir bozucu bir durummuş bu ya hiç böyle olacağını bilmezdim. Social club Launcher, Steam, RDR2 oyunu vs her şey olması gerektiği gibi isim-şifre email giriş/çıkış hiç bir şeyde sorun yok gel gör ki oyunun ana menüsüne dahi ulaşamıyoruz 'yuh artık Rockstar games sen de böyle yapıyorsan' dedim kaldım öyle.

Daha önce de (yani şu an başıma gelmeden önce) hiç bir yerde böyle RDR2 social club launcher kaynaklı açılış sorunu olduğundan da haberim yoktu hiç bilmiyordum, sonradan gördüm işte bayağı kişi bu sorundan muzdaripmiş. Rockstar Games forumu rehber soru-cevap sayfası gibi bir yerler buldum burada bile bu sorundan söz eden olmamış başka başka RDR2 sorunlarına kendilerince official cevap yazmışlar o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı