yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 1 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün GTA V yükledim ve açmaya çalıştığımda önce sağ altta "sorry this is taking longer than expected" yazıyor. Hesabımı girdikten sonra yükleniyor, sonra böyle hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2024
Merhaba arkadaşlar, bugün GTA V yükledim ve açmaya çalıştığımda önce sağ altta "sorry this is taking longer than expected" yazıyor. Hesabımı girdikten sonra yükleniyor, sonra böyle hata veriyor.
emiryavuz23 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 1 Kasım 2024 #2 Genelde serverlarda sorun olduğunda bu hata çıkıyodu rockstar sitesinden bak istersen bakım olabilir Artı 0 Eksi
KS KS yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 1 Kasım 2024 #3 emiryavuz23 dedi: Genelde serverlarda sorun olduğunda bu hata çıkıyordu Rockstar sitesinden bak istersen bakım olabilir. Genişletmek için tıkla... Sitesine girebiliyorum Steam'den başlatırken girmiyor. Artı 0 Eksi
emiryavuz23 dedi: Genelde serverlarda sorun olduğunda bu hata çıkıyordu Rockstar sitesinden bak istersen bakım olabilir. Genişletmek için tıkla... Sitesine girebiliyorum Steam'den başlatırken girmiyor.