Social Clup, Google Authenticator ile Erişememe

THM_Vaisilys

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bügün telefonumu sıfırladım. Aocial club'ta normalde Google Authenticator vardı fakat telefona format attığım için silinmiş. Social club hesabıma giremiyorum. Rockstar'a ticket attım benden oyunu satın aldığıma dair makbuz istedi eMailime baya bir baktım bulamadım galiba makbuzu silmişim nasıl hesabımı geri alabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu oyunfor üzerinden satın aldım ve böyle bir durumla da karşılaşmıştım. Rockstar canlı destek üzerinden ingilizce iletişime geçtim ve doğum tarihi gibi bilgilerimi vererek iki adımlı doğrulamayı sıfırlatmıştım. Sizde canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi deneyin.

Makbuzu sildiğinizi söyleyin. Büyük ihtimalle kredi kartı bilgileri sizde olduğundan dolayı kurtarabilirsiniz. Tabi plati.ru gibi sitelerden almadıysanız.
Hesap benim zaten.
Ben oyunu oyunfor üzerinden satın aldım ve böyle bir durumla da karşılaşmıştım. Rockstar canlı destek üzerinden ingilizce iletişime geçtim ve doğum tarihi gibi bilgilerimi vererek iki adımlı doğrulamayı sıfırlatmıştım. Sizde canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi deneyin.
Dün mesaj attım hayla cevap yok email ile gönderiyorum live chat özelliği varmı ?

Link verebilirmisiniz
Buraya girin. Game olarak GTA 5 Story Mode seçeneğini, platform olarak PC seçeneğini, issue type olarak social club seçeneğini seçtikten sonra geri kalan kısımları kendiniz doldurun. Ardından alt kısımda bulunan Request Live Chat butonuna tıklayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı