Soda ile saç yıkamak ne işe yarar?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Geçen hafta sonu tıraş oldum. Ensemde beyazlık oluyor tahrişlik mi bilemedim. Arkadaşım da: Saçını sodayla yıka arkası beyaz dedi. Denemeli miyim işe yarar mı? Ne işe yarıyor sodayla yıkamak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Geçen hafta sonu tıraş oldum. Ensemde beyazlık oluyor tahrişlik mi bilemedim. Arkadaşım da: Saçını sodayla yıka arkası beyaz dedi. Denemeli miyim işe yarar mı? Ne işe yarıyor sodayla yıkamak?
Dümen knk şov o iş. Bir zamanlar her şeye cheddar eritip döküyorlardı ya ı hesap berberler de soda döküyordu. Bir halta yaradığı yok.

Saçındaki asit baz dengesini sağlıyor da dermatologlar önermiyor, sağlıksız.
Nasıl yapıyormuş onu hocam sırf temas ile saçın asit baz dengesini sağlıyor vay be maden suyuna bak.
Böbrekler onu yapmak için saatlerce çalışıyor maden suyuna bak 2 dkda yapıyor 😂
Her duyduğumuza inanmayalım bir şey öğrendiğinizde neden ve nasıl sorusunu sorun.
O dengenin sağlanması için H+ iyonu atılarak OH- veya bikarbonat gibi moleküllerin hücre içine girmesi gerek.

Aynen doktora gidilmesi taraftarıyım ve bi' işe yarayacağını zannetmiyorum. Ben bu kafaya soda dökme olayını aşırı sıcak havalarda serinlemek için yapanları biliyordum. Bir şeylere iyi geliyormuş dendiğini ilk defa gördüm.

Nasıl yapıyormuş onu hocam sırf temas ile saçın asit baz dengesini sağlıyor vay be maden suyuna bak.
Böbrekler onu yapmak için saatlerce çalışıyor maden suyuna bak 2 dkda yapıyor 😂
Her duyduğumuza inanmayalım bir şey öğrendiğinizde neden ve nasıl sorusunu sorun.
O dengenin sağlanması için H+ iyonu atılarak OH- veya bikarbonat gibi moleküllerin hücre içine girmesi gerek.
Söylenen o dedim öyle bir şey yaptığını bende düşünmüyorum argumanları o

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı