laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mart 2021 #1 Laptop tipi RAM için soğutucu arıyorum ama ülkemizde böyle bir ürün bulamadım. Ancak AliExpress'te şöyle bir ürün var; 3.56AU $ 25% OFF|2 adet saf bakır dizüstü oyun dizüstü bellek soğutucu soğutma yeleği 0.5mm radyatör ram bellek soğutucu isı emici C26|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RAM için sağlıklı bir aparat olabilir mi acaba yoksa tırt bir ürün mü? Elinde SO-DIMM RAM soğutucu olan var mı ya da TR içinde bilen.
Laptop tipi RAM için soğutucu arıyorum ama ülkemizde böyle bir ürün bulamadım. Ancak AliExpress'te şöyle bir ürün var; 3.56AU $ 25% OFF|2 adet saf bakır dizüstü oyun dizüstü bellek soğutucu soğutma yeleği 0.5mm radyatör ram bellek soğutucu isı emici C26|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RAM için sağlıklı bir aparat olabilir mi acaba yoksa tırt bir ürün mü? Elinde SO-DIMM RAM soğutucu olan var mı ya da TR içinde bilen.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Mart 2021 #2 laislabonita dedi: Laptop tipi RAM için soğutucu arıyorum ama ülkemizde böyle bir ürün bulamadım. Ancak AliExpress'te şöyle bir ürün var; 3.56AU $ 25% OFF|2 adet saf bakır dizüstü oyun dizüstü bellek soğutucu soğutma yeleği 0.5mm radyatör ram bellek soğutucu isı emici C26|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RAM için sağlıklı bir aparat olabilir mi acaba yoksa tırt bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Isıyı dağıtacağı için yararlı olacaktır elbette, ama ne kadar olur bilemiyorum. Eğer vereceğiniz para sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Ayrıca RAM' lerinizin anakarta lehimli olup olmadığına dikkat edin yoksa sadece bir yüzüne takabilirsiniz.
laislabonita dedi: Laptop tipi RAM için soğutucu arıyorum ama ülkemizde böyle bir ürün bulamadım. Ancak AliExpress'te şöyle bir ürün var; 3.56AU $ 25% OFF|2 adet saf bakır dizüstü oyun dizüstü bellek soğutucu soğutma yeleği 0.5mm radyatör ram bellek soğutucu isı emici C26|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RAM için sağlıklı bir aparat olabilir mi acaba yoksa tırt bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Isıyı dağıtacağı için yararlı olacaktır elbette, ama ne kadar olur bilemiyorum. Eğer vereceğiniz para sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Ayrıca RAM' lerinizin anakarta lehimli olup olmadığına dikkat edin yoksa sadece bir yüzüne takabilirsiniz.