Sodimm to DIMM nasıl yapılır?

Daha fazla  
Arkadaslar yaklasık 5 yıl once bır sıstem toplamıstım. Bu sısteme gerı donmek ıstıyorum ancak RAM'i 4 GB gunumuz ıcın dusuk kullandıgım laptopa 8 GB CL8 1600 MHz RAM almıstım artık laptopta oyun oynamayacagım ıcın bunu söküp sodimm DIMM dönusturucu ile masaustune dahıl etmek ıstıyorum. Ancak şu an masaustunde olan 4 GB 1333 MHz CL9 CL degerınden tam emın degılım bu RAM ıle beraber calısır mı? Anakartım Gigabyte B75M-D3V(rev 2.0) masaustu ıcın ayrıca RAM alacaktım ama bu donusturucuyu sans eserı gordum eger daha once denemıs veya bu konu hakkında bılgı sahıbı kısıler yardım ederse sevınırım.
Sorum hala güncel ona göre gerekli adaptörü satın alacagım bılgısı olan var mı ?
Daha önce böyle bir soru sormustum. So-dimm To Dimm Ddr3 Ram Çevirici Dönüştürücü 4225p Pc Laptop Kar - n11.com bu ürünü aldım ve laptop ramimi buna takıp bılgısayarıma taktım sorunsuz calıstı bılgısayarımdakı 4 gb normal ram ıle uyumlu Toplam 12 gb oldu ancak 2 ram de 1600 mhz olmasına ragmen 1333 mhz olarak calısıyorlar adaptorun destekledıgı hız bu sanırım sahsen benı 300 400 tl vermekten kurtardı dusunenler ıcın yardımcı olsun dıye cevaplıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı