Sodium kurulduktan sonra fullbright texture packler çalışmıyor

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft oynarken 110 ila 200 arası FPS alıyorum ancak ortalama olarak 140-150'lerde geziyor. Arka planda Chrome gibi uygulamalar açık olunca FPS bayağı bir düşüş yaşıyor. OptiFine'ın %70'lik bir kısmı tamamlanmış ve daha çok vakit var. Sodium kurduğumda da gece görüşü texture pack sorun çıkarıyor ve çalışmıyor. Sebebi nedir?
Not: 5'ten fazla texture pack denedim hepsinde de OptiFine, sodium yazıyordu. OptiFine required yazmayanlar da aynı hatayı verdi

Fabric kullan modların içine sodium at eğer fullbright modu bulursan onu da atabilirsin.

Iris de kurup dener misiniz? Sodium Extra modunu da deneyin belki Sodium'da sınırları falan kaldırıyordur emin değilim bundan. Bu modu da deneyin, olmazsa Iris ile bu shaderı da deneyin, shader çalışıyor mu bilmiyorum şimdi buldum denemedim. En kötü Complementary Reimagined shaderı kurup her ayarı kapatıp sadece FullBright ayarını açabilirsiniz eğer çok FPS düşürmeyecekse. Fullbright eğer texturepack olarak çalışırsa bunu kullanmanızı tavsiye ederim, çok parlak olmuyor 70 seviyesinde göz yormuyor karanlık ile aydınlık da belli oluyor ışıklandırma yaparken.

fullbright modu çalışmadı. Elimde sodium modu zaten vardı. Onu tekrar mods klasörüne attım önceden lithium yüklemiştim. Lithium ve soidum beraber çalıştı ancak attığınız fullbright modunu atınca fabric hata verdi ve açılmadı. Texture pack de açılmıyor.

Collective+full bright toggle kurun.

4.2 fabric kurar mısınız?
Hocam geç oluyor ancak 4.2 Fabric tam olarak ne? Bende 0.15.11 yüklü. Yükleme ekranı böyle:

Hocam Fabric API indirdim ve oyun açıldı ancak gece görüşü modu çalışmıyor.

Son düzenleme:
Hocam geç oluyor ancak 4.2 Fabric tam olarak ne? Bende 0.15.11 yüklü. Yükleme ekranı böyle:Eki Görüntüle 2278709

Hocam Fabric API indirdim ve oyun açıldı ancak gece görüşü modu çalışmıyor.
Hata çözüldüse iyi. Açılıp kapatılabilir bir mod o. Tuşunu unuttum. Kontrollerden bakabilirsin hangi tuş açıp kapatıyor.

Hata çözüldüse iyi. Açılıp kapatılabilir bir mod o. Tuşunu unuttum. Kontrollerden bakabilirsin hangi tuş açıp kapatıyor.
Hocam modu kaldırdım. Ancak farklı bir klasörde o zaman tekrar yükleyeyim.

Tekrar kurdum ve dediğiniz gibiymiş. G tuşuna basınca gece görüşü açıldı. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…