Çözüldü Sodium'a nasıl Forge mod kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Sodium kurdum ama Fabric olduğundan Forge oyun modunu nasıl kuracağımı bilmiyorum. Nasıl?

Bir de Forge'den sonra en iyi mod türü nedir?

@SerdarT35

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba Sodium kurdum ama Fabric olduğundan Forge oyun modunu nasıl kuracağımı bilmiyorum. Nasıl?

@SerdarT35
Sodium'un destekledikleri Neoforge, Fabric ve Quilt. Forge için başka performans modu bakmanız gerek. Rubidium önerebilirim.

Rubidium, Forge Mod Loader ile çalışmak üzere yapılmış CaffeineMC'nin "Sodium" adlı ürününün resmi olmayan bir versiyonudur. Rubidium, klasik Sodium'un tüm özelliklerini barındırıyor.

Forge'dan sonra en iyi mod loader bence Fabric.

@SerdarT35
Sodium'un destekledikleri Neoforge, Fabric ve Quilt. Forge için başka performans modu bakmanız gerek. Rubidium önerebilirim.

Rubidium, Forge Mod Loader ile çalışmak üzere yapılmış CaffeineMC'nin "Sodium" adlı ürününün resmi olmayan bir versiyonudur. Rubidium, klasik Sodium'un tüm özelliklerini barındırıyor.

Forge'dan sonra en iyi mod loader bence Fabric.

Çözüm
Hocam fabric kuruyorum ama hata alıyorum bakarmisiniz ilgilenirseniz diğer konuma (moderatorler yasak atmasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…