shuky Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 2x8 GB düşünüyorum ayrıca internetten izledim RAM takılmasını fakat direkt böyle sökmeden RAM takabilir miyim?
2x8 GB düşünüyorum ayrıca internetten izledim RAM takılmasını fakat direkt böyle sökmeden RAM takabilir miyim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.713 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Boşta RAM slotu varsa takarsınız.
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 913 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 10 Kasım 2024 #3 2 Slot da dolu şuan zaten sökmeden takamazsınız tam olarak ne yapmak istiyorsunuz anlamadım
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.274 Makaleler 12 Çözümler 35 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Asker 10 Kasım 2024 #4 Boşta RAM slotu varsa takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Yoksa bir RAM'i çıkartıp daha yüksek bir RAM takmalısınız maalesef.
Boşta RAM slotu varsa takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Yoksa bir RAM'i çıkartıp daha yüksek bir RAM takmalısınız maalesef.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 2 slotunuzda dolu. Boşta slot varsa oraya takabilirsiniz ama boşta slot olacağını sanmam. Olan RAM'leri çıkarıp yeni aldığınız RAM'leri takmanız gerek.
2 slotunuzda dolu. Boşta slot varsa oraya takabilirsiniz ama boşta slot olacağını sanmam. Olan RAM'leri çıkarıp yeni aldığınız RAM'leri takmanız gerek.
shuky Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #6 İkisi de RAM mi bunların emin olamadım Damon Salvatore dedi: Boşta RAM slotu varsa takarsınız. Genişletmek için tıkla... Başlığık değişmişde ikisi de RAM mi diye yazmıstım da
İkisi de RAM mi bunların emin olamadım Damon Salvatore dedi: Boşta RAM slotu varsa takarsınız. Genişletmek için tıkla... Başlığık değişmişde ikisi de RAM mi diye yazmıstım da
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #7 shuky dedi: İkisi de RAM mi bunların emin olamadım Başlığık değişmişde ikisi de RAM mi diye yazmıstım da Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftakiler RAM.
shuky dedi: İkisi de RAM mi bunların emin olamadım Başlığık değişmişde ikisi de RAM mi diye yazmıstım da Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftakiler RAM.
shuky Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 Mando9098 dedi: Boşta RAM slotu varsa takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Yoksa bir RAM'i çıkartıp daha yüksek bir RAM takmalısınız maalesef Genişletmek için tıkla... Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum
Mando9098 dedi: Boşta RAM slotu varsa takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Yoksa bir RAM'i çıkartıp daha yüksek bir RAM takmalısınız maalesef Genişletmek için tıkla... Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Kasım 2024 #9 shuky dedi: Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ramlar kolay kolay zarar görmez. Merak etmeyin.
shuky dedi: Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ramlar kolay kolay zarar görmez. Merak etmeyin.
7 782673 Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 354 Çözümler 3 10 Kasım 2024 #10 shuky dedi: Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yeni RAM'i almadan neden sökesin ki? Sökmek için sağ ve sol kenarlarda bulunan demir çentiklere bastıracaksın RAM havaya kalkacak zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
shuky dedi: Yeni ram takmayı düşünüyorum rami çıkartmam lazım cıkaramadım zarar veririm diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yeni RAM'i almadan neden sökesin ki? Sökmek için sağ ve sol kenarlarda bulunan demir çentiklere bastıracaksın RAM havaya kalkacak zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et