kursathan9 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 1 ay önce bir laptop aldım ve RTX etiketi yamuk durduğu için çıkarıp tekrar takmak istedim ama yapışmadı. Nasıl yapıldiğıni bilen var mı?
1 ay önce bir laptop aldım ve RTX etiketi yamuk durduğu için çıkarıp tekrar takmak istedim ama yapışmadı. Nasıl yapıldiğıni bilen var mı?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2022 #2 kursathan9 dedi: 1 ay önce bir laptop aldım ve RTX etiketi yamuk durduğu için çıkarıp tekrar takmak istedim ama yapışmadı. Nasıl yapıldiğıni bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İz bırakmayan bir yapıştırıcı ile hafifçe yapıştırın. Pirit gibi bir şey ile yapın uhu/ japon iz bırakır.
kursathan9 dedi: 1 ay önce bir laptop aldım ve RTX etiketi yamuk durduğu için çıkarıp tekrar takmak istedim ama yapışmadı. Nasıl yapıldiğıni bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İz bırakmayan bir yapıştırıcı ile hafifçe yapıştırın. Pirit gibi bir şey ile yapın uhu/ japon iz bırakır.
kursathan9 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Melys dedi: İz bırakmayan bir yapıştırıcı ile hafifçe yapıştırın. Pirit gibi bir şey ile yapın uhu/ Japon iz bırakır. Genişletmek için tıkla... Faber Castell sıvı bazlı yapıştırıcı denedim ama maalesef olmadı
Melys dedi: İz bırakmayan bir yapıştırıcı ile hafifçe yapıştırın. Pirit gibi bir şey ile yapın uhu/ Japon iz bırakır. Genişletmek için tıkla... Faber Castell sıvı bazlı yapıştırıcı denedim ama maalesef olmadı
SLIPDALPİNA Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #4 kursathan9 dedi: Faber Castell sıvı bazlı yapıştırıcı denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Şeffaf iz bırakmayan bir bant.
kursathan9 dedi: Faber Castell sıvı bazlı yapıştırıcı denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Şeffaf iz bırakmayan bir bant.
kursathan9 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 SLIPDALPİNA dedi: Amazon.com.tr Şeffaf iz bırakmayan bir bant. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam deneyeceğim
SLIPDALPİNA dedi: Amazon.com.tr Şeffaf iz bırakmayan bir bant. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam deneyeceğim