Söküp takılan RAM'i sistem okumuyor

Bowserz

Decapat
Anakart ve RAM'ler yeni birini söktüm taktım okumuyor, diğer RAM biraz daha oturmuş duruyor onu ben takmadım. Söktüğüm RAM'ı takabildiğim kadar taktım ama okumuyor. Sebebi ne olur sizce? Yardımcı olursanız sevinirim🙃

Anakart ve RAM'ler yeni birini söktüm taktım okumuyor, diğer RAM biraz daha oturmuş duruyor onu ben takmadım. Söktüğüm RAM'ı takabildiğim kadar taktım ama okumuyor. Sebebi ne olur sizce? Yardımcı olursanız sevinirim🙃

Tekrardan yanlarındaki kilitleri kaldırıp çok sert olmayacak şekilde takar mısınız?

Yumuşak bir silgi ile silip tekrar takar mısınız?

Denedim sildik taktım üfledim bir de üstüne olmadı gene.

Çıkarıp tekrar takmayı deneyin?

Onuda denedim 3 kere.

Tekrardan yanlarındaki kilitleri kaldırıp çok sert olmayacak şekilde takar mısınız?

Şimdi RAM'ın ağzı var ya orada hafif böyle eyim var ufak ama RAM'ın modeli ile mi alakalıdır.

PC hazır topandı toplayan kişinin taktıgı RAM biraz daha aşağıda oturmus ben takıyorum girdiği kadar o kadar assagıya girmiyor ondan olabilir mi acaba?

Resimle gösterebilir misin ayrıca RAM'in modelini söyler misin? Görev yöneticisinde kaç GB gözüküyor ssini atar mısınız?

Goodram 3200MHz CL16.

ram.jpg

RAM'i taktığınız portu kontrol edin port un dibinde bir şey var mı?
port temiz

Resimle gösterebilir misin ayrıca RAM'in modelini söyler misin? Görev yöneticisinde kaç GB gözüküyor ssini atar mısınız?

Bende XMP açık bir arkadaş XMP kapatıp denemiş olmus onu deniyeyim bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı