T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 4 Şubat 2024 #1 Merhaba, lise 1. sınıfım. Başka bir okula nakil alacagım ama şu an kapalı, bugün saat 00.00'dan sonra nakil vereceğim, hafta içinde kabul olur mu? Salı-çarşamba günlerinde.
Merhaba, lise 1. sınıfım. Başka bir okula nakil alacagım ama şu an kapalı, bugün saat 00.00'dan sonra nakil vereceğim, hafta içinde kabul olur mu? Salı-çarşamba günlerinde.
mondon Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Hayır. Benim bildiğim perşembeye kadar başvuru yapabiliyorsun cuma günü de açıklanıyor eğer kontenjan varsa sende sıralamada varsan gidersin.
Hayır. Benim bildiğim perşembeye kadar başvuru yapabiliyorsun cuma günü de açıklanıyor eğer kontenjan varsa sende sıralamada varsan gidersin.
T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 4 Şubat 2024 #3 mondon dedi: Hayır. Benim bildiğim perşembeye kadar başvuru yapabiliyorsun cuma günü de açıklanıyor eğer kontenjan varsa sende sıralamada varsan gidersin. Genişletmek için tıkla... Sıralama dediginiz ilk kayıt yaparsam 1. sıradamı oluyorum yoksa notlara göremi.
mondon dedi: Hayır. Benim bildiğim perşembeye kadar başvuru yapabiliyorsun cuma günü de açıklanıyor eğer kontenjan varsa sende sıralamada varsan gidersin. Genişletmek için tıkla... Sıralama dediginiz ilk kayıt yaparsam 1. sıradamı oluyorum yoksa notlara göremi.