Sömestra son 2 gün kala yok yazılınır mı?

zLondon

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yarın perşembe son 1. dönemin son günü yoklama alınıyor mu? Bugün almışlar yani çarşamba günü almışlar yoklamayı fakat perşembe günü alacaklar mı merak ediyorum ve gitmem gerekiyor mu? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde çarşamba perşembe alınmıyor. Her okulda farklı diye biliyorum. Arkadaşların okuldada salı günü almamışlar ama bizde geçen sene salı gününde yoklama alınmıştı. Okuldan okula değişiyor.

Hayır alınmıyor yarın. Siz bilirsiniz okulun bugün yaptıklarına göre gidip gitmemek size kalmış her okul farklı etkinlik yapıyor çünkü.

Eskiden karneler son haftanın başında basılıyordu. Yok yazılsak bile e okulda görünmüyordu haliyle. Şu anda bir şeyin değiştiğini zannetmiyorum ancak halihazırda okuyan öğrenciler daha doğru cevabı verecektir.

Şuan o sistem değişti hocam, şuan perşembe basılıyor çarşambaya kadar not ve yoklama girilebiliyor.

Şu an o sistem değişti hocam, şu an perşembe basılıyor çarşambaya kadar not ve yoklama girilebiliyor.

Doğrudur hocam bizde hafta başı basılırdı salıya kadar dümenden gider sonra gitmezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…