poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Kasım 2020 #1 Merhaba; amacım reklam değil, insanların fikirlerini almak. Bayağı emek verip bir şarkı daha yaptım. Dinleyip eleştiri yapabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba; amacım reklam değil, insanların fikirlerini almak. Bayağı emek verip bir şarkı daha yaptım. Dinleyip eleştiri yapabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
efemint Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Kasım 2020 #2 Pek dinlediğim tür değil ama güzel olmuş ağzına sağlık.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 2 Kasım 2020 #3 Baştaki güzel sesli hanımefendinin kısmını nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
poweryiğit Decapat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 380 2 Kasım 2020 #4 lordRago dedi: Baştaki güzel sesli hanımefendinin kısmını nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullandığım beatde hazır şekilde vardı üstünde biraz oynadım mix mastering yaptım. Vokalin sahibi: Angelina Wismes Beat: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lordRago dedi: Baştaki güzel sesli hanımefendinin kısmını nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullandığım beatde hazır şekilde vardı üstünde biraz oynadım mix mastering yaptım. Vokalin sahibi: Angelina Wismes Beat: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et