Birçoğunuz gülecek absürt bir neden biraz biliyorum ama, benim içime çok oturduğu için yine de içimi dökmek istedim. Ben abime bir nedenden ötürü çok büyük bir şey değil çok büyük, kötü küfürler ettim ve yumruk attım. Yani sizce söyleyince gülünç geliyor ama sonrasında sessiz oldu ve bir şey demedi morali bozulmuştu. Özür diliyorum tamam abim bir şey demedim işte git başımdan diyor. Ben ne yapacağım?
Ya hiç büyük bir şey değil orayı dememe sebebim ciddi manada gülünç olması. Anlık sinir işte. Yani dediğim şey de gözüm yarılıyordu neredeyse. Umarım iz kalmaz.
Bayağı ağır küfürler ettim ama, 10 dakika sonra gülerek bana bakıyor beni ilgilendirmez ben yapmadım diyor manyak herif. Yine de ben hediye falan yaparım.
Bayağı ağır küfürler ettim ama, 10 dakika sonra gülerek bana bakıyor beni ilgilendirmez ben yapmadım diyor manyak herif. Yine de ben hediye falan yaparım.