Söylediğim şeyden çok pişmanım

Makaleler
1
Birçoğunuz gülecek absürt bir neden biraz biliyorum ama, benim içime çok oturduğu için yine de içimi dökmek istedim. Ben abime bir nedenden ötürü çok büyük bir şey değil çok büyük, kötü küfürler ettim ve yumruk attım. Yani sizce söyleyince gülünç geliyor ama sonrasında sessiz oldu ve bir şey demedi morali bozulmuştu. Özür diliyorum tamam abim bir şey demedim işte git başımdan diyor. Ben ne yapacağım?

Hocam abinize küfür ve yumruk atacak kadar ne olmuş olabilir? Kendisine yalvarın yakarın ne yaparsanız yapın ama özürünüzü kabul ettirin.

Hocam abinize küfür ve yumruk atacak kadar ne olmuş olabilir? Kendisine yalvarın yakarın ne yaparsanız yapın ama özürünüzü kabul ettirin.

Ya hiç büyük bir şey değil orayı dememe sebebim ciddi manada gülünç olması. Anlık sinir işte. Yani dediğim şey de gözüm yarılıyordu neredeyse. Umarım iz kalmaz.

6 aydır ikizim ile neredeyse tek kelime konuşmuyoruz. İçinden özür dilersen anlayacaktır. Anlamaz ise anlatmanın bir yolunu bul.

Onun seveceği bir hediye alabilirsiniz, içinizi döktüğünüz not ile birlikte verirsiniz.

Bir şey olmaz. Yarın o sana vurur bugün sen ona. Hediye alırsan belki sevinir + ona güzel şeyler söyle. Bence çok alınmamıştır.

6 aydır ikizim ile neredeyse tek kelime konuşmuyoruz. İçinden özür dilersen anlayacaktır. Anlamaz ise anlatmanın bir yolunu bul.

Onun seveceği bir hediye alabilirsiniz, içinizi döktüğünüz not ile birlikte verirsiniz.

Teşekkür ederim deneyeceğim. Özür dileme taktiği olmadı hediye yaparım.

Bir şey olmaz. Yarın o sana vurur bugün sen ona. Hediye alırsan belki sevinir + ona güzel şeyler söyle. Bence çok alınmamıştır.

Bayağı ağır küfürler ettim ama, 10 dakika sonra gülerek bana bakıyor beni ilgilendirmez ben yapmadım diyor manyak herif. Yine de ben hediye falan yaparım.

Çokta üstüne gitme , bu sefer sen haksız olursun ve o daha da abartır.

Bende de öyle , bir yabancıya söylesem bir daha yüzüme bakmaz ancak abi işte kırmamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…