Röğrenmesi kolay bir dil arıyorum pek önemli bir yabancı dilim yok ama ailem beni kursa göndermek istiyor. Ben de öğrenmesi kolay bir dil istiyorum bende maalesef ki hafif konuşma bozukluğu bulunmakta bazı sesler çıkamıyor. Pelteklik hemen hemen benzer latin alfabesi olursa ve yazıldığı gibi direk okunursa çok güzel olur öyle bir dil var mı?
Yorumun için teşekkür ederim evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.
Yorumun için teşekkür ederim evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.
Dünyada en çok 2. konuşulan dildir İspanyolca. O yüzden bir işe girdiğiniz vakit, İngilizce ve İspanyolca bilmeniz; dünyanın en konuşulan 2 dilini bilmeniz demek olacaktır.
Ek olarak İspanyolca, İngilizce'ye göre daha fazla konuşulmaktadır fakat dünyada kabul gören dil İngilizce'dir.
Dünyada en çok 2. konuşulan dildir İspanyolca. O yüzden bir işe girdiğiniz vakit, İngilizce ve İspanyolca bilmeniz; dünyanın en konuşulan 2 dilini bilmeniz demek olacaktır.
Ek olarak İspanyolca, İngilizce'ye göre daha fazla konuşulmaktadır fakat dünyada kabul gören dil İngilizce'dir.
Ana dil olarak İspanyolca konuşanların sayısı fazla, 2. dil olarak öğrenenlerle birlikte kıyas kabul etmez düzeyde İngilizce daha fazla konuşan sayısına sahip.