Söylenmesi zor bir şey nasıl söylenir?

Yarın ölecekmiş gibi yaşa. Bu cümleyi söylemek kolay olsa da pratiğe dökmek oldukça zor. Sana bol şans diliyorum.

İleride senin için olumsuz olacak veya olabilecek durumları da düşünebilirsin. Sadece bu konuyla alakalı değil. Herhangi bir şeyle alakalı olabilir.

Suçlusun, olmasan buraya gelip konu açıp tanımadığın insanlardan gelen mesajlarla kendini teselli edip kandırmazdın. Git anlat kimin suçlu olduğuna o karar versin.

Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir şeyse yani karşındakine psikolojik olarak zarar verebilecek türdense alıştıra alıştıra söyle.

Hayır aslında bana psikolojik olarak zarar veriyor ama karşıda ki anlamıyor bunu işte zor olmasının bir sebebi de bu.

Suçlusun, olmasan buraya gelip konu açıp tanımadığın insanlardan gelen mesajlarla kendini teselli edip kandırmazdın. Git anlat kimin suçlu olduğuna o karar versin.

Kardeşim suçlu falan değilim illa söylenecek zor bir şey olduğunda benim suçlu olmam gerekmiyor ayrıca kendimi de teselli ettirmiyorum merak etme söylenmesi zor olan bir şey nasıl söylenir diye konu açtım fark edersen konuyu hiç bilmeden böyle yorum yapman komik gerçekten.

Suçlu psikolojisi işte, açıklama gereksiniminde bulunmak... Dediğim gibi dürüstçe anlat her şeyi.

Anlatmadan önce empati kurarak olası tepkileri analiz edin. En mantıklısını bulduktan sonra anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…