Bu arkadaşa katılıyorum -bakın önce şunları belirtmek istiyorum dünyanın büyük bir bölümünün ortalama insan zekasına sahip olmadığını düşünüyorum yazdıklarımı bu düşüncemi göz önüne alarak okuyun diye belirtmek istedim- neden katıldığımı bizzat yaşadığım şeyleri anlatarak açıklayayım: Bir gün bir şekilde konu bayraklara geldi arkadaşlar arasında neyse yanımdaki kişi diğer ülkelerin bayraklarına "Böyle bayrak mı olur? Buda çok saçmaymış" vb. Şekillerde diğer ülkelerin bayraklarına laf etti bende bizimki nasıl dedim o kişi ise "Güzel, bizimkine laf yok" tarzı bişey dedi ben de "E sen niye onların bayrağına laf atıyorsun ki onun bayrağı ona senin bayrağın sana göre hoş onlar da seninkine laf etse" dedim o kişi de "Yok kimse bizimkine laf edemez" tarzı bişey dedi. Nedense bizim millet her milleti ve herşeyi kendinde yargılama hakkı bulur ama kendinin başkaları tarafından yargılanmasını istemez bana göre bu saçmalık.
Adama doğrusunu söylüyorsun "Sen onları yargılıyorsun da onların niye seni yargılanmasını istemiyorsun" diyorsun anlamıyor yada işine gelmiyor çok görüyorum ben bu saçmalığı herkese sallayıp herkese laf atanları. Bak güzel kardeşim ben sen öylesin demiyorum ama bu bizim milletin çoğunluğunun böyle olduğu gerçeğini değiştirmez.