Sözel 10.000 mümkün mü?

GeceMavisi99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. YKS 2025 için hazırlanan bir 12. sınıf öğrencisiyim. Direk konuya giriyorum. TYT netlerim genelde şu an hep 50-60 arasında gidiyor. Türkçe ve sosyal kısmı netlerimde başrol oynuyor. AYT kısmına sömestr arasında yeni başladım. 1. dönem birkaç deneme olduk 30-40 arası net gelmişti. Öncelikle sizlere netlerimi yazaym:

TYT Türkçe: Hiç 30 altına düşmedi, zaman zaman 38-39 yapıyorum.
TYT Sosyal: Genelde hep 15 ve üzeri.
TYT matematik: Çok dalgalı, bazen 10'a yakınken bazen de 4-5 zor oluyor.
TYT fen: Biyoloji ve kimya derslerinden bazen yapıyorum. 3-4 arası.

AYT kısmı içinse, henüz konular bitmediği için bir şey yazmıyorum. Hedefim Marmara Üniversitesi Türkçe öğretmenliği. Sizce şu TYT ile yapabilir miyim?
(OBP: 80)

TYT mat 3d vdd başla 2 ayda bitir test olarak 1 test yeter orjinal çöz. Matla beraber fizik ve kimyayı bitir. Bunlar 2 aylık süreçte bitince sözel derslerine başla.

Merhaba bende aynı şekilde 10k yapmak istiyorum.
Sene başı hiç iç açıcı olmayan netlerim şu an bayağı iyi ilerliyor.
TYT- 40-50 (hedefim 55)
AYT- 45-55 (hedefim 65+)
Bu netleri yaparım diye düşünüyorum ama özellikle edebiyat kısmı beni mahvediyor başlarda olduğum için netlerim şu anlık böyle Edebiyat hiç ilerlemiyor ve unutuyorum tavsiyeleriniz varsa can kulağıyla dinlerim.

Dostum iş sende bitiyor. Düzgünce çalıştığın sürece karşılığını alamama gibi bir sorunun olamaz. Kafana net bazlı olarak takma ve sadece ilerlemeye en iyisini yapmaya bak. TYT sözel kısmınız gayet iyi. Matematiğin üstüne gidip fen kısmından da sözel ve yorumsal konuları aradan çıkardığınız zaman yeterli hatta üstünde bir net getirirsiniz. AYT kısmında bir yorum yapamayacağım :D

Dostum iş sende bitiyor. Düzgünce çalıştığın sürece karşılığını alamama gibi bir sorunun olamaz. Kafana net bazlı olarak takma ve sadece ilerlemeye en iyisini yapmaya bak. TYT sözel kısmınız gayet iyi. Matematiğin üstüne gidip fen kısmından da sözel ve yorumsal konuları aradan çıkardığınız zaman yeterli hatta üstünde bir net getirirsiniz. AYT kısmında bir yorum yapamayacağım :D

Teşekkür ederim yanıtınız için. Şu sıralar matematiğe yoğunlaştım ve artmaya başladı netler. Kafaya koydum, başaracağım. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı