Sözel 70 bin, EA 325 bin ile ne yazılabilir?

Hocam yazacağım ama rehberlik hocam bu bölümde mezun olduğun okul çok önemli dedi. Ama ben İstanbul dışında okumak istiyorum. Ne yapabilirim

Hocam yazacağım ama Rehberlik hocam bu bölümde mezun olduğun okul çok önemli dedi ama ben İstanbul dışında okumak istiyorum. Ne yapabilirim?
Size zaten güzel devlet üniversiteleri, ve ortalama vakıf üniversitelerinde tam burslu şekilde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünün gelme ihtimali var. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde mezun olunan üniversite çok önemli değil sadece iş imkânları İstanbul'da daha fazla ama Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, ve Eskişehir gibi şehirlerde de Halkla İlişkiler ve Tanıtım için iş imkânları fena sayılmaz diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra mezun olduktan sonra İstanbul'da da çalışmayı düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler. Merak ettiğim bir diğer konu İletişim fakültesi mezunları POMEM'e girebiliyor mu lisans mezunu olduktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…