kkalius Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Bizim okulda sözel bölümü yok fakat arkadaşım seçersen yapmak zorundalar, yani orada eşit ağırlık olarak gözükür ama sana sözel dersleri öğretirler dedi. Doğru mu?
Merhaba. Bizim okulda sözel bölümü yok fakat arkadaşım seçersen yapmak zorundalar, yani orada eşit ağırlık olarak gözükür ama sana sözel dersleri öğretirler dedi. Doğru mu?
Jonathan Bell Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 357 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 10 kişi olmazsa açamazlar. EA/Sayısal/Sözel sınıfında da sadece bu sınıfların dersleri verilir. Bende de öyle oldu maalesef.
10 kişi olmazsa açamazlar. EA/Sayısal/Sözel sınıfında da sadece bu sınıfların dersleri verilir. Bende de öyle oldu maalesef.
kkalius Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 Jonathan Bell dedi: 10 kişi olmazsa açamazlar. EA/Sayısal/Sözel sınıfında da sadece bu sınıfların dersleri verilir. Bende de öyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki 10 kişi olursa açmak zorundalar mı hocama sordum okulda sözel yok ama dil isteyen olursa açılacak dedi.
Jonathan Bell dedi: 10 kişi olmazsa açamazlar. EA/Sayısal/Sözel sınıfında da sadece bu sınıfların dersleri verilir. Bende de öyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki 10 kişi olursa açmak zorundalar mı hocama sordum okulda sözel yok ama dil isteyen olursa açılacak dedi.
Jonathan Bell Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 357 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #4 kkalius dedi: Peki 10 kişi olursa açmak zorundalar mı hocama sordum okulda sözel yok ama dil isteyen olursa açılacak dedi. Genişletmek için tıkla... Zorunluluk olmayabilir, emin değilim.
kkalius dedi: Peki 10 kişi olursa açmak zorundalar mı hocama sordum okulda sözel yok ama dil isteyen olursa açılacak dedi. Genişletmek için tıkla... Zorunluluk olmayabilir, emin değilim.