Sözel bölümünde iyi bir meslek var mı?

Dino Ortolani

Hectopat
Gerçekten sözel bölümünde iyi bir meslek var mı yoksa biraz fen derslerine ve matematiğe de önem vermek gerekiyor mu geleceği olan meslekler için. Ve önü açık meslekleri biraz sayar mısınız bölüm fark etmeksizin cidden benim için önemli bir mesele çünkü aklımda herhangi bir bölüm oturmadı daha.

Bence sözel daha çok yetenek üzerine kurulu bir alan, öğretmenlik vesaire dışında. Mesela ben gastronomi okumak istediğimden sözeli seçtim. Ama senin sayısal ile aran iyi ise çalışarak iyi bir yerlere gelebilirsin eşit ağırlık veya sayısal seçerek.

Matematiğim iyi değil onun dışında kimya fizik gibi dersleri yapabiliyorum bazen zorlansam da.

Matematiğim iyi değil onun dışında kimya fizik gibi dersleri yapabiliyorum bazen zorlansam da.
Eğer ki benim gibi sayısal görünce iğreniyorsan yaklaşma derim. Genelde biraz zaman geçtikten sonra kafan patlıyor ama ben alışırım falan diyorsan tercih edebilirsin. Zamanla toparlarsın.

Eğer ki benim gibi sayısal görünce iğreniyorsan yaklaşma derim. Genelde biraz zaman geçtikten sonra kafan patlıyor ama ben alışırım falan diyorsan tercih edebilirsin. Zamanla toparlarsın.

İğrenmek değil de anlamıyorum yani fizikte formülle bile yüksek not aldığım olmuştur. Kimyada da ezber yeteneğim sağ olsun ama matematikte hiç yani sıfır temelim. Şu anlık toplama, çıkarma, çarpma ve bölme. Diğer konuları unuttum.

Ben sayısalım ve mutluyum karışan yok rahat rahat kafam patlaya patlaya çalışıyorum ve mis diyorum işte böylede garip bir insanım yine de sayısal da bir sürü iyi meslek var.

Saçma bölüm dolu. Ben de sözelciyim. Sonumuz bir şey çukuruna çıkıyor.

Ülkede matematik bilmeden hukuk bile okuyamadığınız için cok da bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…