Sözel bölümünde iyi bir meslek var mı?

Hı.

Hukuk kazandımı peki matematik çok etki ediyor mu acaba mesleği yaparken onu merak ediyorum.
Tabii ki bir alakası olmuyor. Karar verirken matematiksel zeka ile karar verecek hali yok. Türkiye'deki saçma sistemde genel olarak böyle alakasız yerler için alakasız şeyler istiyorlar.

Tabii ki bir alakası olmuyor. Karar verirken matematiksel zeka ile karar verecek hali yok. Türkiye'deki saçma sistemde genel olarak böyle alakasız yerler için alakasız şeyler istiyorlar.

Ne kadar saçma ya iyi meslekleri koymuşlar sayısala bir de eşite
Sözelde de işte saçma sapan meslekler
Niye çünkü sözeli herkes yapıyor
İşte bu yüzden matematik yapamayan veya sevmeyen insanlar mesleğin bir itibarı olması ve parasınında iyi olması sebebiyle direk sayısal ve eşite yöneliyorlar. Ve hayatları kararıyor.

Yani Allah'tan kendimi farklı alanlarda geliştirdim de bu ülkenin eğitim sistemine yani sayısal seçmeye zorunlu kalmadım. Kendini hep geliştirmeye bak ileride lazım olur.

Önü açık ve parası iyi meslek var mı acaba.
Ulusal ilişkiler iyi diye duymuştum. Onun dışında yeteneğin varsa radyo ve televizyonculuk var. Ben aşçılık için uğraşıyorum. Yurt dışı imkanı fazla, farklı kültür ve farklı insan tanıyabiliyorsun. El becerin gelişiyor, görsel zekan gelişiyor yani gerçekten sözelde önü açık olan iyi meslekler var ama tabii ki nadiren.

Benim arkadaşımda aşçılık düşünüyor sözeli bayağı iyi sayısalı sözeli kadar iyi olmasa da kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…